Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Renault Logan / Symbol Stepway

Otomobil satışlarının büyük  bölümünü artık SUV veya SUV modellerine yakın Stepway gibi donanımlı araçlar oluşturuyor.Bu sınıfta D sınıfı, Volvo  S60 Cross Country modeli dikkat çekiyor.Bir kaç önce de Renault-Nissan-Mitsubishi markalarından Lada;  Vesta Sedan Cross modelini imal edilmeye başladı.Şimdide aslında bir Dacia modeli olan Renault Logan'ın Stepway versiyonu ortaya çıkıyor..





Dacia; halihazırda Sandero, Dokker ve Lodgy modellerinin yerden yüksekliği arttırılmış ve birazda modifiye edilmiş versiyonlarını Stepway adı altında üretiyor.Rusya gibi bazı pazarlarda Dacia'nın bazı araçları Renault markasıyla pazarlanıyor.Onlardan biri olan Logan, yükseltilmiş bir sedan olarak ilgi göreceğe benziyor.






Aracın  dış tasarımına plastik gövde parçalarının eklenerek yerden yüksekliği arttırılırken araziye uygun hale getiriliyor.Bu işlemlerden süspansiyonlar, tamponlar , lambalar, radyatör ızgarası ve jantlar da nasibini alıyor haliyle.


Yeni Lada Vesta SW ve SW Cross Avrupa'da


Motor, 1.6 benzin ve 1.5 litre dizel olup Renault grubu raflarından alınıyor.





Passat yerine i20 veya Corolla olabilir!


Multimedya desteği, uzaktan kumanda, uzaktan çalıştırma, ısıtmalı ön koltuklar ise donanımlardan bazıları.







Togliatti şehrinde imal edilen  Renault Logan Stepway, ilk kez 29 Ağustos 2018 tarihinde  Moskova Uluslararası Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak.

Dacia Logan, Türkiye yollarına güncel  Renault Symbol olarak çıkıyor.





Premium SUV'a Yeni Modeller Geliyor



Kaynak; Renault Rusya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..