Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

BMC ile Hep Birlikte Geleceğe

BMC; bu kez yeni bir araç, yerli bir kamyon, tank, otomobil veya motor değil farklı bir konuyla basın bültenlerine konu oldu.BMC, imal ettiği araçların oluşturulmasına katkıda bulunan tedarikçileriyle  İzmir'de toplandı.





600’ü Aşkın BMC Tedarikçisi “Hep Birlikte Geleceğe” dedi

Türkiye’nin en büyük ticari ve askeri araç üreticilerinden BMC, 3. Tedarikçiler Genel Kurulu’nu 4 Ekim Perşembe günü, Kaya İzmir Thermal & Convention’da, 600’ü aşkın yerli ve yabancı tedarikçinin katılımıyla gerçekleştirdi.
Türkiye için daima en iyisini yapma hedefiyle yola çıkan ve 50 yılı aşkın süredir durmadan çalışan BMC, ortak bir vizyon geliştirme kapsamında, tedarikçileri ile buluşmaya devam ediyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen BMC Tedarikçiler Genel Kurulu, “Hep Birlikte Geleceğe” sloganıyla ve 450 firmanın 600’den fazla temsilcisinin katılımıyla gerçekleşti. Kurula, BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak’ın yanı sıra, BMC Yönetim Kurulu Üyesi Talip Öztürk, İcra Kurulu Başkanı Bülent Denkdemir ve İcra Kurulu Üyesi Taha Yasin Öztürk ve BMC Genel Müdürleri de katıldı. 

Yeni BMC TUĞRA





Türkiye’nin en büyük ticari ve askeri araç üreticilerinden BMC’nin, 3. Tedarikçiler Genel Kurulu açılış konuşmasını yapan İcra Kurulu Başkanı Bülent Denkdemir şöyle konuştu: 
“Sahip olduğu insan kaynağı ve yarım asrı aşan deneyim ve uzmanlığıyla BMC’nin şimdiye kadar elde ettiği başarıların kahramanları bordrolu 3 bin BMC’linin yanı sıra; Yerli ve yabancı sermayeli bugün burada bizlerle olan ve olamayan tedarikçilerimizin uzman kadrolarındaki binlerce kişidir. Bugünlere hep birlikte geldiğimiz, başarılarımıza birlikte imza attığımız iş ortaklarımızla böyle büyük bir aile olmaktan ve geleceği hep birlikte kucaklamaktan gurur duyuyoruz.”








BMC’nin küresel ölçekte büyüyen yapısı ve gelecek projeksiyonu ile ilgili aktarımlarda bulunan Denkdemir, firmanın gelecek dönemde gerçekleştireceği projeler ile ilgili katılımcılara açıklamalarda bulundu. Yanı sıra, BMC’nin yükselen ciro trendi, güçlü insan kaynağı ve yakın zamanda lansmanı yapılan yeni Kamyon Ailesi TUĞRA’ya dair paylaşımlar da sunumda yer aldı.  







Denkdemir’in ardından kürsüye çıkan BMC Yönetim Kurulu Üyesi Taha Yasin Öztürk ise şirketin mevcut ve ilerleyen dönemde gerçekleştireceği yatırımlara dair vizyon ve güçlü tedarikçi ilişkilerinden bahsetti. BMC Pınarbaşı Tesisleri’ne yapılan 150 milyon dolar değerindeki büyük yatırımdan da bahseden Öztürk, BMC’nin güçlü tedarikçi ağının gelecek dönemdeki yönetimi ve işbirliği projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. 
BMC Grup Şirketleri Genel Müdürlerinin de tek tek söz aldığı toplantıda, şirketin ulusal ve uluslararası arenadaki gelecek planları ile hedeflerinin de altı çizildi.

Yeni BMC'nin Samsung Bataryalı Elektrikli Aracı



BMC hakkında 
1964 yılında kurulan Türkiye’nin en büyük ticari ve askeri araç üreticilerinden biri olan BMC; sektöründe ilk dökümhane, ilk dizel motor üretimi, ilk çıraklık eğitim merkezi, ilk turbo motorlu araç, ilk yerli hafif ticari araç, ilk çevreye duyarlı doğal gazlı otobüs, ilk tam alçak tabanlı otobüs, ilk yerli üretim taktik tekerlekli zırhlı araç üretimleriyle pek çok ilki gerçekleştirdi. Bugün, İzmir Pınarbaşı’ndaki 250 bin metrekarelik alana yayılan modern tesislerinde, pek çok farklı konfigürasyondaki ticari ve savunma sanayi aracını üretebiliyor. 3.000’İn üzerinde çalışanı ile dinamik ve güçlü insan kaynağına sahip olan BMC, tasarımdan Ar-Ge’ye, üretimden satış ve satış sonrası hizmetlere kadar tüm çözümlerini kendi bünyesinde bulunduruyor. 50 yılı aşkın köklü geçmişi, 80 ülkeye gerçekleştirdiği ihracatı, kuruluşundan bu güne kadar 300 bin adedi geçen araç üretimi ile Türkiye’nin önde gelen ticari araç üreticilerinden biri olan BMC, 7/24 hizmet veren çağrı merkezi, güçlü bayi ağı, 100’e yakın uzman yetkili servis ve yedek parça noktasıyla yoluna devam ediyor.

Dakar Rallisi'ne katılan ilk Türk aracı neydi ve ilk yarışçı kimdi?


Not; BMC'nin iyi araçlar imal etmesini, ihracat yapmasını, ülke ekonomisine daha faydalı olmasını her vatandaş gibi bizde istiyoruz.


Basın bülteninde Karasu fabrikası, yerli otomobil ve yerli tanktan bahsedilmemesi, tesadüf mü yoksa başka bir konu mu var.İlginç.
Zira bazı kaynaklara göre Karasu'daki fabrika inşaatı durdu!


Türkiye'nin en yenileri ve çekicileri; Pi Makina, BMC Otomotiv ve Ford' Otosan'dan



Kaynak;
Basın Bülteni
http://www.karasuhaberleri.com/haber-bmc-santiyesinde-surpriz-gelisme-5467.html
https://savunmasanayi.org/altay-tanki-projesi-durdu/
http://www.medyabar.com/haber/147225/bmc-santiyesinde-surpiz-gelisme.aspx
http://www.mehmetciktv.com.tr/haber/25064/altay-tanki-projesi-durdu.html#.W7eZg2gzbIU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..