Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Karataş Traktör

Karataş Traktör; RD 254, RK 504,  6049,  6549, 7549,  9049 ve  10049 modelleriyle kırmızı ve yeşil renkte traktörler üretiyor.Bu traktörlerin Gebze'de montajını gerçekleştiren firma ayrıca Laverda (biçerdöver),  Iveco (kamyon ve hafif ticari araç),  Massey Ferguson (traktör), Arbos (traktör),JCB ( iş makineleri), TEU, JAC ve Mitsubishi (forklift) markalarının da satışını yapıyor.







2008 ile 2014 yıllarında Çin'in önde gelen markalarından Chery'nin otomobilleri Türkiye 'de satılmıştı.2013 - 2014'lü yıllarda ise  Karataş firması, Chery markalı traktörlerin 
Türkiye satışına başlamıştı.  Chery Heavy Industry Co. ile anlaşma yapan Karataş, ilk etapta 50 beygirlik ,   12 ileri 12 geri şanzımanlı traktörleri pazar sundu.





 Chery ile Zoomlion markaları aynı grubun kardeş markaları olarak dikkat çekiyor.




Zoomlion daha çok iş makinaları, Chery ise otomobil, traktör ve forktliftleriyle biliniyor.


Toyota'dan Örnek Davranış ve Dünya Temizlik Günü







Karataş Traktör, internet  sitesinde kendini şöyle anlatıyor;

1952 yılında Ceyhan’da başladığı faaliyetini bugün Ceyhan, Gebze, İzmit, Kandıra,Adapazarı, Bursa, Gönen, Edirne, Keşan, Tekirdağ ve Bandırma’da bulunan 11 şubesi, 130 çalışanı, 180’den fazla bayisi ve yetkili servisi aracılığıyla sürdürmektedir.

 

Firmamız 2009 yılı itibariyle profesyonel ekibiyle Kocaeli’nde entegre tesisini hizmete sunmuş olup bünyesinde 7/24 gezer yetkili servis ekibiyle de hizmet kalitesini arttırmıştır. Karataş ayrıca “Karataş Parts” markası altında kendi ürün gamına dair yedek parça tedariki de sağlamaktadır. Bünyesinde istihdam ettiği 20’den fazla ziraat mühendisi ile satış sonrasındaki oluşabilecek problemlerle anında çözümler sunmakta ve ürünlerinin daima arkasında durmaktadır.Karataş grubu 2013 yılında kurmuş olduğu Karataş Traktör Ticaret A.Ş. şirketi ile KARATAŞ markalı traktör üretimine geçmiştir. Bileşenlerin bir kısmı ithal edilmekte bir kısım parçalar ise yerli tedarikçilerden temin edilmektedir. İmalat girişimi ile teknik altyapısını daha da güçlendirmiş ve müşterinin ihtiyaçlarına anında çözüm bulur hale gelmiştir.

Sedan ve HB Dünyasından 2 Kayıp Daha!







KARATAŞ TRAKTÖR firması 2018 yılı itibariyle İtalyan devi ARBOS Traktörlerinin münhasır Türkiye Distribütörü olmuş ve böylece ürün gamını tamamlamıştır. Düşük beygir gücüne sahip küçük traktörler ile bahçe traktörlerinin yanı sıra yüksek beygir gücüne sahip ARBOS markalı büyük traktörler ile ürün gamı eksiksiz hale gelmiştir.




Memleketimizin önemli ihtiyaçlarından biri olan ihracat alanında çalıştığımız başlıca ülkeler ise: Ukrayna, Rusya, Irak, Azerbaycan, Gambiya, Yunanistan ve Romanya’dır.

Türkiye de otomobil ve araç üreten firmalar





Gebze Farm, Traktör İhraç Ediyor



Genel olarak  iki seri olarak görünen araçlar; Tractor.wikia.com a göre Çinli Chery ve Hindistanlı Preet işbirliğiyle hazırlanıyor.



Karataş Traktör
Gebze Sanayi Bölgesi Tembel Ova Mevki 3300 Cadde Numara: 3302 
Gebze/Kocaeli
Tel:+90 0262 677 18 92
:+90 0262 677 18 95
Faks:+90 0262 677 18 96
Email : info@karatastraktor.com
karatas@karatastarimcilik.com.tr 

Mitsubishi Nissan'laşıyor mu?Yeni L200 Geliyor..




Kaynak;
http://karatastraktor.com/
http://karatastarimcilik.com.tr/
http://www.arbos-karatas.com/
http://www.gebzehaber.net/karatasin-chery-traktorleri-gorucuye-cikti-2363h.htm
http://tractors.wikia.com/wiki/Karatas
http://www.preet.co/
http://www.cheryinternational.com
http://en.zoomlion.com
http://www.zoomliontraktor.hu
http://www.chery-zoomlionforkliftusa.com/
http://tractors.wikia.com/wiki/Zoomlion
http://tractors.wikia.com/wiki/Detank

2 yorum:

  1. Bu yeşil traktör Türkiye de mi üretiliyor? Yoksa çin traktörüne kendi markalarını mı basıyorlar? Cep telefonlarında yaptıkları gibi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fotoğraflardan ve yukarıda adı geçen sitelerden öğrenebildiğimiz kadarıyla montajı burada yapılıyor.Firma yetkilileri bilgi paylaşırsa bu sayfalarda yayınlayabiliriz.
      Hindistan ve Çin bağlantılı!

      Sil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..