Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

En yeni, en ucuz ve en teknolojik BMC; kaç TL?

Daha düşük bir ağırlık merkezi, kendine özgü  bir sürüş, yumuşak bir ön açı, konforlu bir mekan ve  çevik bir makina..En iyi süspansiyon, büyük boyutlu bağlantılar, sürücü konforu ve mükemmel kontrol sağlayan güçlü, dayanıklı bir arka yapı, sert pedal platformu ile eğlenceli, verimli ve sorunsuz çalışma; sürücüyü bekliyor..Markasını sorarsanız; o bir BMC!





BMC'yi BMC yapan bazı teknik detaylar;
Karbon (F), Al-13 Triple-butted aluminyum (R), entegre pil ünitesi
Shimano STEPS MTB E-8000, 250W, 70Nm output
Rock Shox Yari RC, Solo Air, E-MTB (150mm), 15x110mm Thru Axle
RockShox Monarch RT (150mm)
Shimano SLX
Magura MT5 (200/200)
Novatec, Alex MD30

Evet, yer yüzünde sadece (artık Türkiye-Katar ortaklığı olan) İzmirli BMC yok. Aynı markayla imal edilen, dünyanın farklı ülkelerinde satışa sunulan ve rakiplerini geçen sportif bir BMC'den bahsediyoruz.






1986'da Amerikalı Bob Bigelow,  İsviçre'de Raleigh bisikletlerini montajlayıp satışa sunmaya başladı.Lisans süresi sonunda BMC adını kullanarak 2001 yılıyla kendi tasarım ve üretimiyle
yeni bir aşamaya geçti.


Yeni BMC 600'mü geliyor?2019'un en yerli BMC'si; Tuğra mı, Procity mi, Neoport mu, Amazon mu?Ve, 2019 model BMC fiyatları..


Açık adı BMC Switzerland AG  olan firma  İsviçre'nin , Grenchen kentinde faaliyet gösteriyor.Amerika,dan Afrika'ya Avustralya'dan Avrupa ve Asya'ya  yarış, dağ, kent, çocuk bisikletlerinin yanında elektrikli bisikletlerde satıyor..






BMC'nin adı Bisiklet Üretim Şirketi'nin Bicycle Manufacturing Company baş harflerindne oluşuyor.Bizim BMC'nin kökeni ise British Motor Corporation
 (İngiliz Motor Şirketi) firmasındna geliyor.

Yazının başından beri yazdığımız teknik özellikler;
 BMC'nin elektrikli bisikleti Trailfox AMP TWO modeline ait.






E-MTB'ye Özgü Geometri
Impec Laboratuvarımız, Trailfox AMP'nin yeni kadrosunu modern Trailfox geometrimizin uzun-erişim ve kısa-zincir aralığı hissini korumak için sıfırdan geliştirdi.

Kadroyu, e-MTB’ler için tipik olan daha düşük bir ağırlık merkezi ve kendine özgü sürüşünün avantajından yararlanacak şekilde tasarladık. Orta göbeği hafifçe yükselttik, ancak yumuşak bir ön açıyla, konforlu sürüş ve tümüyle dağ bisikleti sürüşü çevikliğinde tuttuk. Shimano’nun E-8000 Steps'i ile standart bir mtb Q-faktörünün korumasıyla hızlı bir sürüş hissi için kısa zincir boşlukları sağlayabildik.






APS – Advanced Pivot System (Gelişmiş Pivot Sistemi)
Trailfox AMP'nin uygun hale getirilmiş kinematiği, pivot yerleşimi, kaldıraç oranları ve shock boyutları, tüm dağ bisikleti tarzını ane-MTB'ye getiriyor. Düzgün bir sürüş sağlayarak banketin ötesine hazır hale getirir. En iyi süspansiyon tasarımları ile kontrol ve güven sağlar - böylece tereddüt etmeden binebilirsiniz. Aynı birleşik arka üçgenler, diğer APS tasarımları ve iki büyük boyutlu bağlantılarla, sürücü konforu ve mükemmel kontrol sağlayan güçlü, dayanıklı bir arka uç oluşturur. Sert pedal platformu ve aktif süspansiyonu, eğlence faktöründen taviz vermeksizin hem yukarı hem de aşağı verimli ve sorunsuz çalışma sağlar.






İkiz Boş-Merkez Teknolojisi
Dünya çapında bir dağ bisikleti gibi performans sergileyen ve aynı zamanda bataryayı ve sürüş ünitesini tutan, sert bir kadro nasıl oluşturursunuz? Trailfox AMP'nin yenilikçi yeni Twin Hollow Tube Teknolojisi (İkiz Boşluklu Boru Tasarımı), genel olarak kadro sertliğini arttırıyor; bu, sürüş ünitesi gibi ek bileşenlerle daha ağır olan bir bisiklet için kritik öneme sahip. İkiz Boşluklu Boru şekilleri ayrıca bileşenleri entegre ederek yıpranma ve aşınmadan korunmalarını sağlar. Ve son ama kesinlikle en az değil - ünlü olduğumuz tasarım prensiplerine bağlı kalmamıza izin veriyorlar. Trailfox AMP dikkat çekmek için rekabet etmiyor - buna hakimiyet sağlıyor.


Porsche, Audi, Mercedes, BMC ve BMW'den sonra o marka da bisiklet üretiyor






TEKNİK DETAYLAR
Kadro
Trailfox AMP - Twin Hollowcore - Advanced Pivot System, 12 x 148mm Thru-axle
Boru
Karbon (F), Al-13 Triple-butted aluminum (R), integrated battery pack
Kadro Boyu
S / M / L
Sürüş Ünitesi
Shimano STEPS MTB E-8000, 250W, 70Nm çıkış
Pil paketi
Shimano STEPS MTB E-8020, 500Wh, entegre
Maşa
Rock Shox Yari RC, Solo Air, E-MTB (150mm), 15x110mm Thru Axle
Arka Shock
RockShox Monarch RT (150mm)
Vites
1x11
Aynakol
Shimano FC-E8000, 34T
Ruble
Shimano SLX, 11-46T
Zincir
Shimano CN-HG601
Ön Aktarıcı


Türkiye'de bir ilk, Lüleburgaz'dan geldi!


Arka Aktarıcı
Shimano SLX, Shadow Plus
Kontrol Anahtarı
Shimano SW-E6000
Vites Değiştirici
Shimano SLX
Fren
Magura MT5 (200/200)
Gidon
BMC MRB 02, 780mm
Gidon Boğazı
BMC AMSM 02
Sele Borusu
X-Fusion Manic, 150mm *
Sele
WTB Silverado Comp
Göbekler
Novatec
Jant
Alex MD30 **
Lastik
Maxxis Minion DHF Exo 27,5x2,8 (F), Minion DHR II 27,5x2,8 (R)
Renk
Neon Kırmızı Petrol
Ek Bilgi
**M boy özellikleri - bazı boylarda drop ayarlı


''Bisiklet sporunun sağlık, çevre ve sosyal açıdan faydalarını tanıtmayı hedefliyoruz. ''







Sürüşünüz… güçlendirildi
Harika müzik güzel bir deneyimden, en son teknoloji kullanıldığında ve gücü yükseltildiğinde unutulmaz ve şaşırtıcı bir hale dönüştü. Şimdi de 2.0 e-MTB nesil Trailfox AMP ile zihin açıcı bir tecrübeyle dağ bisikleti süreceksiniz. Trailfox AMP, yapılacaklar listenizde bulunan daha zorlu ve teknik sürüşlere katılmanızı sağlayan yeni bir dağ bisikleti deneyimine kapı açar. Daha fazla mesafe, keşfetme özgürlüğü: potansiyeliniz… güçlendirilmiş. Altın kurallarımızdan biri, pedal destekli olsun ya da olmasın, patika performansından fedakarlık etmeyi kesin olarak reddetmektir. Trailfox AMP'yi geliştirmek için, önce farklı e-bisiklet sürüş durumlarını inceleyerek çalıştık ve belirgin bir sürüş stili ortaya çıktığını fark ettik. Ünlü Trailfox sürüş kalitesini Trailfox AMP'ye getirmek ve en üst seviye bir sürüş deneyimini garanti etmek için bazı hayati değişiklikler yapmamız gerektiğini fark ettik. Bu nedenle, 


Klasik tasarımıyla 70'lerin, 80'lerin en ekonomik araçlarıydı


spesifik e-MTB ihtiyaçları için tipik Trailfox geometrisini ayarladık ve ekstra yük ve torku telafi etmek için daha büyük mil ile sağlam APS süspansiyonumuzu geliştirdik. Ayrıca kendi kinematiğini ince ayarladık, böylece gücünüz bisikletinkiyle sorunsuz bir şekilde harmanlandı. Ve görünüm? Trailfox AMP dağ bisikleti göze çekici gelir. Impec Lab’ın obsesif prototiplendirme ve karbon heykeltraşlığı, en işlevsel fakat zarif bir şekilde entegre edilmiş e-MTB'si ile sonuçlandı. Amp’d’i al. Çünkü şimdi, her şey mümkün.


BMC, 2011 DAKAR RALLİSİ'NDE


Bu aslan parçasının fiyatı 46.515,60 TL (KDV DAHİL), 1 Mart 2019 itibarıyla https://www.baytekin.com.tr'de.

BMC'nin farklı bir çok aracı var!.Bunlardan bazılarının isimleri ve fiyatları şöyle;
BMC Teammachine SLR01 Disc ONE; 84.429,00 TL
BMC Trailfox AMP TWO; 46.515,60 TL (Elektrikli)
BMC Teamelite 01 TWO; 44.285,40 TL
BMC Teammachine SLR01 Disc FOUR, 36.957,60 TL
BMC Agonist 02 ONE; 35.683,20 TL
BMC Alpenchallenge AMP City ONE; 30.585,60 TL (Elektrikli)
BMC Roadmachine X; 16.567,20 TL
BMC Alpenchallenge AC02 THREE; 7.646,40 TL
BMC Sportelite SE20 Lime Blue; 2.962,98 TL 


Kaynak; https://www.bmc-switzerland.com
https://www.baytekin.com.tr/urun/elektrikli-bisiklet/bmc-trailfox-amp-two

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..