Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni kral da Toyota Century kullanacak.Bu arada C-HR elektriklendi ve bir Highlander klasiği yollarda

Japonya'nın yeni imparatoru Naruhito 'nun aracıda yeni  Toyota Century olacak.
Özel, süper lüks ve el yapımı üstü açık Century modelinin Monaco Prensi'nin kullandığı Lexus LS 600h Laundlet'e benzemesi bekleniyor. 






Toyota'nın en üst modeli olan Centrury,  yılda 600  adet civarı imal edilirken 176 000 Dolar'dan fiyatlarla alıcılarına gidiyor.Araçta 430 beygir gücünde 5000 cc lik hibrit V8 motor kullanılıyor.





Century kullanıcılarından biri de Toyota CEO'su Akio Toyoda.Ancak CEO'nun kullandığı otomobil TOYOTA GAZOO Racing imzalı.






TOYOTA C-HR Izoa EV
Hibrit ve hidrojen ustası Toyota'nın yeni araçlarından biri de Sakaryalı C-HR. Ancak Adapazarı'nda imal edilen  benzinli ve hibrit C-HR modellerinden çok farklı.Geçtiğimiz günlerde Çin'in Şangay otomobil fuarında tanıtılan araç; elektrikli motorlu, önden çekişli, daha küçük bir vites koluna, dijital gösterge paneline,  küçük jantlara, arkada küçük bir  spoilere, farklı bir ön tampon ve ön panjura sahip.


Yeni Camry Hybrid ve Yeni RAV4 Hybrid Türkiye'de







TOYOTA Highlander
Toyota'nın en büyük SUV modellerinden biri olan Highlander, yeni tasarım detayları, teknolojileriyle dikkat çekiyor.Araçta 244 beygirlik 2500 cc V6 (elektrik destekli) ve 300 beygirlik 3500 cc lik bir V6  motora sahip.

Türkiye'de yılın otomobili yerli hibrit sedan Corolla oldu







Yeni Toyota Proace City; 75 - 130 beygirlik benzinli ve dizel motorlarla geliyor, 5-6 ileri düz ve 8 ileri otomatik şanzımanda var



Kaynak,www.Toyota.com
https://www.wsj.com
www.motor1.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..