Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Volkswagen Passat GTE

Yeni Volkswagen Passat GTE, hibrit motoruyla sınıfının en verimli ve çevreci otomobillerinden biri.Daha büyük bataryayla yola çıkan otomobil, diğer Passat modellerinden ön taraftaki şarj girişi, GTE simgeleri ve öndeki C şeklindeki LED'lerle ayrılıyor.





% 31 daha fazla pil kapasitesine sahip Passat GTE, kent içinde sessiz ve çevreci olurken
 SW modelinde 54 km, sedan ise 56 km ye kadar elekrik menzili sunuluyor.






"Dünyanın en çok satan orta sınıf modeli olan Passat'ın neredeyse tüm yönlerini (satılan 30 milyondan fazla) mükemmelleştirmeyi başardı. Bunu marka kendi internet sitesinde söylüyor.


Komm zu Kırklareli; Volkswagen'e Kırklareli'den Çağrı.Alman Ekonomi Basını Türkiye'de!Ve VW Türkiye için ne düşünüyor?


 Bataryanın enerji kapasitesi yüzde 31 artarak toplam 13 kWh'ye çıkarıldı. Bir NEDC değeri (Yeni Avrupa Sürüş Döngüsü) olarak belirlenen selefinin tamamen elektrik aralığı 50 km idi. Yeni Passat GTE, bu döngüde yaklaşık 70 km menzile sahiptir. Özellikle pratik kullanıma benzer olarak kabul edilen WLTP döngüsü kapsamında, bu rakam 56 km'ye ulaşmakta.






Daha uzun mesafeler ve 140 km / s'in üzerindeki güçlerde, elektrikli elektrikli motor Passat GTE'nin verimli benzinli motorunu (TSI) desteklerken elektrikli itiş, özellikle sportif GTE modunda, kendi dinamiğini ortaya çıkaran ek bir güçlendirici gibi görünüyor.




“EV” modu (tamamen elektrikli sürüş), “GTE” modu (160 kW / 218 hp, 400 Nm tork ve en fazla sistem gücüne sahip sportif sürüş 222 km /s) ve “Hibrit” mod (85 kW / 115 bg ile elektrikli motor ve 115 kW / 156 bg ile TSI motor arasında otomatik geçiş). Aküyü yolculuk sırasında şarj etmek için, sürücü Bilgi ve Eğlence sisteminde “Hybrid” modunu etkinleştirir. Dokunmatik ekranda 10 parçaya bölünmüş bir pil belirir. Sürücü bu ekranı, yalnızca elektrikli sürüş için akü kapasitesinin ne kadarının ayrılacağını seçmek için kullanabilir.



Yenilenen Volkswagen Passat; 1,5 lt TSI 150 PS benzinli, 1.6 lt TDI 120 PS ve 150 - 240 PS’lik 2.0 lt TDI dizel motorla geliyor







 Yeni Passat Almanya'da 44.795 Euro (Varyant: 45.810 Euro) fiyata sahip.Hibrit motorlu Passat GTE  , Almanya'da% 1 yerine% 0,5 vergiye tabii.

1. Passat GTE Varyantı 218 kW (NEDC), yakıt tüketimi l / 100 km: 1,7 - 1,6; kW / sa / 100 km'de güç tüketimi: birleştirilmiş 15,7 - 15,1; CO 2 emisyonları g / km cinsinden: 39 - 37; verimlilik sınıfı: A +


Volkswagen, Fabrikayı Türkiye Yerine Suudi Arabistan'a mı kuracak?



Kaynaklar; https://www.volkswagen.de
https://www.volkswagen-newsroom.com
https://www.volkswagen.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..