Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Toyota Gran Ace

Dünya devi Toyota'dan lüks bir minibüs veya MPV diyebileceğimiz geniş ızgaralı, 2754 cc hacimli turbo dizel motora sahip bir araç geliyor.Tokyo Motor Show'da tanıtılacak aracın motoru Hlux modelinde de kullanılıyor.





Yeni Gran Ace, 2019. Tokyo Otomobil Fuarı'nda,  Toyota Auto Body Co., Ltd. (Toyota Auto Body) standında sergilenecek.Hiace üzerine yapılandırılan aracın uzunluğu 5.3 metre, yükseklik 1.99 metre, genişliği ise 1.97 metre.




Modelin adı, İspanyolcada "büyük veya harika" anlamına gelen "gran" kelimesinden ve İngilizce'de "üst veya mükemmel insan" anlamına gelen "ace" kelimesinden alınmış.




Önde ve arkada LED lambalar dikkat çekiyor.Lambaların yanında veya altına doğru inen çizgiler (kaplama v.b.) aracı daha çekici gösteriyor..


Daihatsu, Lexus, Mitsubishi ve Toyota En Yeni ve En Güzel Otomobillerini Tokyo'da Sergileyecek






"Yüksek kalite" ve "muhteşem" kokpit alanı
Siyah demlenmiş gösterge paneli, klima çıkışlarında metalik vurgular ve ön yolcu koltuğunun önündeki ahşap  süslemesi ile lüks bir atmosfer oluşturuyor.

Yeni Isuzu FL-IR; Gelecekten Geliyor!


Misafirperverliği göz önünde bulundurarak yüksek kaliteli alan ferahlığı...
Araçta, Üç sıralı altı koltuklu ve  kullanıcıların geniş kapsamlı ihtiyaçlarını karşılamak için dört sıralı sekiz koltuklu seçeneklerde mevcut.





Önden çekişli Gran Ace;  1GD 2.8 litrelik temiz dizel motor ile altı vitesli otomatik şanzımanı buluşturarak  düşük hızlarda yumuşak ve  güçlü  bir sürüş sağıyor.

Elektrikli ama sürüş sırasında havayı da temizliyor; Toyota LQ


Arka'da yeni geliştirilen trail-link rijit aks süspansiyonu bulunuyor.





Gündüz ve gece yayaları ve de gündüz bisikletlileri algılayan çarpışma öncesi güvenlik sistemini kullanan gelişmiş algılama fonksiyonlarına sahip olan Toyota Safety Sense'in en son sürümüyle standart olarak geliyor, lüks Toyota..





Park yerlerinde düşük hızda sürüş sırasında çarpışmalardan kaynaklanan hasarları azaltmaya yardımcı olan Akıllı Park Sonrası Destekli Frenler, araçtaki  güvenlik sitemlerinden biri sadece.

"Şampiyon olan ilk yabancı pilot' ünvanını ikinci kez Ayhancan aldı



Aracın motor gücü,  açıklanmamış olmasına rağmen  177 beygir ve 450 Nm tork değeri civarında olması bekleniyor.



Kaynak; https://global.toyota

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..