Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Opel Türkiye, Babalar Günü için Hazırladığı İlk Yerel Reklam Filmi ile Ödül Aldı

Opel Türkiye, babalar gününe özel hazırladığı “Baba Bi’ Daha Çal!” isimli ilk yerel reklam filmi ile MediaCat Felis Ödülü’nü aldı. Opel Türkiye, bu ilk yerel prodüksiyonunda Grandland X kullanan babalara araçlarında çocukları ile en çok hangi şarkıları dinlediklerini sordu. Babaların ve çocuklarının şarkı ve





 tür tercihleri  birbirinden farklı olsa da ortak noktaları, çocuklarıyla birlikte Grandland X ile seyir halindeyken bu şarkıları söylemekten büyük keyif almaları oldu. Babalar gününde yayına alınan prodüksiyon, 5 ay gibi kısa bir sürede 4  buçuk milyon kişi tarafından izlendi.




Opel Türkiye için büyük önem taşıyan bu prodüksiyonun reklam dünyası profesyonelleri tarafından takdirle karşılanmış olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Opel Türkiye Genel Müdürü Çağrı Öztaş sözlerine şöyle devam etti: “Alman, sıcak ve heyecan verici olmak Opel markamızda benimsediğimiz ve tüm çalışmalarımıza yön veren anahtar değerlerimiz. Bu değerler ışığında gerçekleştirmiş olduğumuz ilk yerel reklam çalışması ile Felis’e layık görülmüş olmaktan gurur duyuyoruz. Opel markamıza gönül verenlerin ‘Alman Yol Arkadaşı Olmak’ yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz.”






Opel Türkiye’nin hayattan ilham alan SUV modeli Grandland X için yayınladığı bu reklam filmi, kullanıcılarının çocuk sahibi olduktan sonra hayatlarının ve zevklerinin geçirdiği köklü değişimi anlatıyor. Opel’in ülkemizde çekilen ilk yerel reklam filmi olma özelliğini de taşıyan çalışmada ufaklıkların yol şarkılarının bir süre sonra babaların da favori parçaları haline geldiği görülüyor. Türkiye’nin pazarlama iletişimi alanındaki önemli dergilerinden MediaCat tarafından bu yıl 14’üncüsü gerçekleştirilen Felis Ödülleri’nde Otomotiv ve Otomotiv Ürünleri  kategorisinde “En İyi Online Film” seçilen “Baba Bi’ Daha Çal!” adlı reklam filmine Opel Türkiye YouTube hesabı üzerinden erişilebiliyor.  

MediaCat ve Felis Ödülleri Hakkında
1993 Yılında bir dergi olarak yola çıkan MediaCat; bugün kitaplardan  konferanslara, yarışma ve ödüllere, çeşitli yollarla pazarlama iletişimi alanında sektörel içerik üreten büyük bir bilgi platformuna dönüşmüş durumda. MediaCat’in etkinlik organizasyonu olan, ilki 11-15 Kasım 2013 tarihleri arasında gerçekleşen Brand Week Istanbul, her yıl, dünyadan ve Türkiye’den önemli pazarlama, reklam ve medya dünyasının üst düzey yöneticilerini ve karar vericilerini bir araya getirerek, konuşmacı olarak ağırlıyor. MediaCat, yaratıcı endüstriler ve marka mimarisinin yapıtaşlarını teşvik edip büyütmek adına 2006 yılından bu yana Felis Ödüllerini düzenliyor.  

Opel Türkiye Hakkında  
Avrupa’nın en büyük otomobil üreticilerinden biri olan Opel, Ağustos 2017’den günümüze Groupe PSA’nın çatısı altında faaliyet gösteriyor. 2017’de Opel yaklaşık 1,13 milyon otomobil satışı gerçekleştirdi. Opel Türkiye ise faaliyetlerine 1990 yılında başladı. Markanın sloganı: “Gelecek Herkesindir.” Günlük yaşamda ulaşımın öneminin her geçen gün arttığı bir dönemde Opel markası Alman mühendisliğinin, kalitesinin, detaycılığının ve aynı zamanda da yeniliklerin herkes için erişilebilir olması için çalışıyor. Marka Groupe PSA’nın üretim ve ARGE ağının bir parçası olarak altı ülkede 10 fabrika, bir geliştirme ve bir test merkezine sahip. Opel Türkiye ise faaliyetlerini Groupe PSA Türkiye ofisinden sürdürüyor. Opel ve İngiliz kardeşi Vauxhall markaları dünya çapında 60 ülkede faaliyet gösteriyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..