Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni BMC'de ProcityTR izleri

Türkiye'nin en büyük otomotiv firmalarından BMC, şu anda Procity, Procity TR, Neocity, Neoport, Tuğra, Kirpi, Amazon, Vuran ve savunma amaçlı Pro tabanlı  4x4 ve 6x6 kamyonları imal ediyor.Bunların yanında yeni araç çalışmaları da sürüyor; zırhlı pikap ve SUV, hafif ticari araç (Transit sınıfı),  farklı motorlar ve Altay Tankı..Son olarakta, 





Cumhurbaşkanlığı'na hediye edilen şehirler arası otobüsün tasarımı tescillendi.Aracın model adı hakkında halen bir bilgi yok.




2019'un ilk aylarında Cumhurbaşkanlığı'na teslim edilen 3 akslı,  zırhlı araçta Euro 6 normlarında 450 beygirlik bir motor yer alıyor.

BMC'den bir ilk; Cumhurbaşkanlığına Zırhlı Makam Otobüsü İmal etti







BMC markalı  şehirler arası otobüsün özellikle ön ve arka çizgileri BMC toplu ulaşım ailesi'nin şu anki üyeleri Procity TR, Neocity ve Neoport ile uyumlu görünüyor.




BMC, şu motor imalatı ve tank üretimine bir başlamış olsa bu otobüsü de, pikapları da ve bir çok farklı sınıftaki aracıda  yollarda göreceğiz.Ancak maliyetlerin artması ve  fabrika inşaatı gibi etkenler; galiba bu işleri biraz zamana yayacak!

Yerli ve 4x4 araçlar, üretim için gün sayıyor!!!BMC ve Heksagon'dan..





Diğer taraftan Tuğra'nın resmi satışları halen başlamadı, en azından kendi internet sitesinin fiyat listesinde yer almıyor!

Yeni BMC SUV (Zırhlı Komuta/Personel Aracı)





İlk yerli apron otobüsü BMC Neoport'unda tasarımı tescillenmiş durumda.

Yeni BMC'leri (Tuğra ve Neoport) kimler tasarladı?




Kaynak; Türk Patent ve Marka Kurumu
https://www.otometre.com/2019/02/bmcden-bir-ilk-cumhurbaskanlgna-zrhl.html
https://www.otometre.com/2019/06/turkiyede-imal-edilen-minibus-otobus-ve.html

1 yorum:

  1. Bu otobüsün üretilme durumu var mı? Bu resimler patent kurumuna sunulan resimler ise demek ki BMC bu otobüsü üretmeyi düşünüyor.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..