Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Süper Spor Otomobil Değil Süper Elektrikli Pikap/SUV; 1000 Beygir ve Yengeç Modu

 Sessiz devrim başlıyor..General Motors markalarından Hummer, yollara elekrikli motorla dönüyor..Markalar, yeni modellerini tanıtımdan önce teaser olarak bilinen bulmaca gibi, merak uyandırıcı görüntülerde, bulanık veya küçük ayrıntılar içeren fotoğraflarla kamuoyunun ilgisini çekmeye çalışıyor.



Dünyanın ve Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük otomotiv gruplarından General Motors'a  ait gmc.com adlı internet adresinin Hummer ile ilgili sayfasında; karanlıklar içinde bir SUV ve çift kabin bir pikap ana hatlarıyla görünürken farklı detaylar dikkat çekiyor verilen görüntülerde.



Site de verilen bilgilere göre Yeni Hummer 1000 beygire sahip.Bununla beraber muazzam bir tork değeriyle yola basıyor, 15590 Nm.0'dan 60 mile çıkış ise ise (yaklaşık 100 km) 3 saniye sürüyor.



Yengeç Modu, özellikle beko loder adıyla bilinen traktör görünümlü kazıcı ve yükleyicilerde kullanılıyor.Tekerlekler yine birbirine paralel ancak çapraz yürüyor.Bu özellikle, Hummer EV'nin  hareket yeteneği çok artacak.



3 elektrikli motorun güç verdiği aracın emsallerinden daha ucuz olması hedefleniyor.Yeni Hummer, 20 Ekim 2020 tarihinde diijital bir lansmanla otomobilseverlerin karşısına çıkacak.



Yeni Hummer,  Unreal Engine imzalı multimedya sistemi kullanacak.Buradan da bir artı kazanan yeni aracın cazibesi giderek artıyor.





Kaynak, https://www.gm.com/
https://www.gm.com/masthead-story/ultium-battery-electric-future.html
http://www.gmc.com/HummerEV?evar25=gm_com_story_hummerev
https://www.gmc.com/electric-truck/hummer-ev
https://www.unrealengine.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..