Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Nissan Titan, Hercules Alpha Derken Nissan, e-POWER ile Yılın Teknolojisi Ödülünü Kazandı

Yeni Nissan Kicks SUV , e-POWER elektrikli motoruyla Japonya Otomotiv Araştırmacıları ve Gazeteciler Konferansı (RJC) tarafından verilen 2021 “Yılın Teknolojisi” ödülünü kazandı.Geçtiğimiz Haziran ayında Japonya'da lanse edilen Kicks, RJC tarafından "Yılın En İyi 6 Otomobili" arasında gösterildi.



Kicks'in gelişmiş e-POWER sistemi, önceki e-POWER sistemlerine kıyasla düşük hızlarda motor çalışma sıklığını azaltarak elde edilen yüksek düzeyde sessizliğin yanı sıra güçlü, duyarlı sürüşü için seçildi. Kicks, hızlanması, tasarımı ve heyecan verici performansı nedeniyle genel olarak en iyi model seçildi.



Nissan'ın e-POWER teknolojisi tamamen elektrikli motor sürücüsü sunarken tekerlekler yalnızca bir elektrik motoruyla çalıştırılır ve benzinli bir motor otomobilin yüksek çıkışlı pilini şarj eder, yakıt verimliliği sağlamak için optimum hızlarda çalışır.



Kicks, Nissan Note e-POWER ve Nissan Serena e-POWER'dan sonra Nissan'ın e-POWER'a sahip üçüncü modeli.



Diğer taraftan, SUV ve pikap sınıfında farklı modellerle yer alan Nissan; elektrikli pikaptan da pay almak istiyor.Motor1 ve Bloomberg'e göre Nissan, Detroit merkezli Hercules Electric Vehicles ile elektrikli motor alıp karşılığında  da (HEV) Alpha adlı kamyonet için destek vermek üzere bir anlaşma aşamasında.Ve, bu anlaşmaya göre zaten Kuzey Amerika'da iyi işlere imza atan Nissan, Elektrikli Titan ile bu sınıfa girebilecek.




Hercules Alpha

1000 HP 4 motorlu sürücü sistemi
300+ mil EV aralığı
4 saniyede 0-60 MPH
En Yüksek Hız 120 MPH
Gelişmiş tork vektörleme AWD


Kaynak; https://www.nissan-global.com/
https://www.nissanusa.com/
https://global.nissannews.com/en/releases/201119-01-e
https://twitter.com/NissanMotor
https://herculesev.com/
www.motor1.com
https://www.bloombergquint.com/business/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..