Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni LADA Largus'ta konfigürasyonlar, ön siparişler...

LADA, bu yılın en çok beklenen yeni ürünlerinden biri olan yeni Largus için ön siparişleri kabul etmeye başladığını duyurdu. Otomobil; artık  ön tarafın tanınmış bir aile tasarımına, geliştirilmiş ergonomiye sahip yeni ve geniş bir iç mekana, yeni konfor seçeneklerine ve yeni bir 1.6 litre 90 beygirlik bir  motora sahip oldu. 




Yeni LADA Largus, yolcu modifikasyonları için 7 koltuklu versiyonu sayesinde sw / station wagon pazarında benzersiz bir seçenek.. Largus otomobil ailesi üç model içeriyor: bir sw , bir cross ve bir van..



Yeni Largus, Lada'nın internet sitesinden sipariş verilerek alınabiliyor.Rusya pazarında gerçekleşen uygulama da ödeme; Yandex.Checkout servisi kullanılarak yapılıyor.talep 3 gün içinde 10 000 Ruble peşin ödemeden sonra hayata geçiyor.



Yeni iç mekan

LADA Largus, yeni bir gösterge paneli, ısıtmalı çok işlevli bir direksiyon simidi, bir arka görüş kamerası, navigasyonlu multimedya ve Apple Carplay / Android Auto için destek, iyileştirilmiş ses yalıtımı, ısıtmalı ön cam, arka koltuklar, yağmur ve ışık sensörü, sürücü kol dayama yeri ile birlikte geliştirilmiş ve yeni döşemeye sahip yeni ön koltuklar, hız sabitleyiciye sahip. LADA Largus, günlük, uzun yolculuklar ve çalışma için her şeye sahip çok yönlü bir araç olarak sınıfındaki tek 7 koltuklu otomobil, üçüncü koltuk sırasıyla.



Yeni motor

Yeni temel motorda (1.6 l, 8 valf), güncellenmiş bir bağlantı kolu-piston grubu, modernize edilmiş bir krank mili ve bir gaz dağıtım mekanizmasıyla tanıtıldı. Sonuç olarak, güç 90 beygire yükselirken ve tork un  % 80'i 1000 rpm'de gerçekleşiyor.Bu da yakıt tüketiminin azalmasını sağlıyor. Ayrıca valfleri 90.000 kilometreye  kadar ayarlama ihtiyacı da ortadan kalkıyor. Ayrıca LADA Largus için 1.6 l 106 hp motor  seçeneği de bulunmakta.sunulmakta.Tüm motorlar 92 oktan oranında benzin tüketiyor.

Yeni Lada Largus, Şubat'la seri üretime başladı

Yeni ekipman

Temel donanım, uzaktan kumandalı merkezi kilitleme sistemi, yol bilgisayarı ve gündüz yanan farlar dahil olmak üzere yeni ekipmanla desteklenmiştir. Klasik performansta bir LADA Largus modelinin başlangıç ​​maliyeti 685900 Ruble. Yolcu versiyonlarının maliyeti (5 koltuk) 690.900 Ruble'den başlıyor. Üçüncü koltuk sırasına sahip yeni bir Largus'un fiyatı 817.900 Ruble. Cross versiyonlar ise 865.900 Ruble fiyatla iki versiyonda (5 ve 7 koltuk) sunulmaktadır. Müşteriler için isteğe bağlı olarak paketlerle sonradan donatılabilen 3 konfigürasyon mevcuttur.

Yeni LADA Niva Travel tanıtıldı, satışa sunuldu

Kaynak; www.lada.ru

2 yorum:

  1. Dacia-Lada ortaklığının yeni meyvesi Logan MCV'nin Lada versiyonu

    YanıtlaSil
  2. İkisi de Renault-Nissan-Mitsubishi ortaklığının iki markası

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..