Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Pi Makina'yı ziyaret etti

Otomotiv ve iş makinası konusunda Türkiye'nin önde gelen firmalarından Pi Makina'nın Gölbaşı Fabrikası,  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ı ağırladı.Fabrikayı gezen ve bilgi alan bakan, imal edilen araçları inceledi.Pi Makina'nın çekicisi de ilgi gören araçlar arasındaydı..



Farklı güç ve kapasitelerde imal ettiği araçları, makinaları yurtdışına da satan Pi Makina'nın çekicisi küçük bir makyaj geçirmiş gibi!



Sanayi ve Teknoloji Bakanımızın ziyaretine sosyal medya hesaplarında yer veren Ankaralı firmanın yayınladığı görsellerde Pi Kam 18 440 modeli dikkat çekiyor.




Motor incelemesi esnasında Pi Makina'nın pikabı da burnunu göstermiş!Diğer taraftan  koyu gri renkteki araç, beyaz mavi renkteki emsallerinden daha ihtişamlı görünüyor..





Kaynak; https://www.facebook.com/pimakina
https://pimakina.com.tr/
https://twitter.com/pi_makina

6 yorum:

  1. Pİ makina iyi bir firma ama ürün gamı çok geniş. Bu kaliteyi etkiler. Bana göre inşaat ürünleri ve kule üzerine yoğunlaşsa iyi olur. Kulede tek yerli galiba. Zaten ticari araç konusunda güçlü firmalar var.

    YanıtlaSil
  2. Volvo çizgisi barındırıyor yeni kamyonu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farlarından dolayı Volvo akla geliyor.Ama yılın ödülünü alan Ford F-Max; Volvo nun neredeyse ikizi gibi.Napçaz şimdi? :)

      Sil
  3. İsteğe göre araç imal ettiklerinden de kaynaklanıyor!Daha çok kamu, inşaat şirketleri gibi .malum pazar , ekonomi, pandemi..

    YanıtlaSil
  4. Kaliteli bir firma ama malesef bir marka oldukları yok gibi çoğu kişi bilemez :(:(

    YanıtlaSil
  5. Tanıtım ve reklam konusunda çok eksikler bana göre!

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..