Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Barış Manço’nun aracı, Şahsuvaroğlu Otomotiv tarafından yenilendi

22 yıl önce aramızdan ayrılan müzik ve sanat dünyasının efsane ismi Barış Manço’nun otomobilinin zamana yenik düşmesine izin verilmedi. Temsilcisi olduğu Güney Koreli SsangYong’un Türkiye’deki ilk modellerinden biri olan 1997 model Musso’nun bakımını üstlenen firma, 2010 yılından bu yana Barış Manço Müzesi’nde sergilenen aracı yeniledi. 



“Barış Manço, Moda 81300” adresi ile hafızalarda yer edinen kendi evi olan müzede 10 yılda yaklaşık 400 bin ziyaretçi ile buluşturulan araç, pandemi nedeniyle kapalı olan müzenin online platformundaki yerini aldı. Usta sanatçının aramızdan ayrılmadan önceki son görüntülerine eşlik eden Musso, Şahsuvaroğlu güvencesiyle ziyaretçilerini karşılıyor.



2007’den bu yana Güney Koreli SsangYong’un Türkiye’deki tek temsilcisi olarak faaliyetlerini sürdüren Şahsuvaroğlu Otomotiv, Anadolu rock müziğinin efsane ismi, şarkıcı, besteci, söz yazarı

BARIŞ MANÇO'NUN ARABASI, MODA'DA

 ve televizyon programcısı Barış Manço’nun anılarını yaşatmak adına örnek bir girişime imza attı. 





7’den 70’e herkesin sevgilisi, efsane sanatçının özel eşyalarının sergilendiği Barış Manço müzesinde sevenleriyle buluşturulan özel aracının bakım ve onarımını üstlendi. Firma bu yaklaşımıyla 2010 yılından bu yana yaklaşık 400 bin ziyaretçi ile buluşturulan 1997 model Musso’nun zamanla olan savaşında, onu galibiyete ulaştırdı.



Bundan 22 yıl önce aramızdan ayrılan Barış Manço’nun piyanosu, sahne kıyafetleri, takıları, nota defterleri, müzik arşivi gibi özel eşyalarının sergilendiği Barış Manço Müzesi, sanatçının yaşamını sürdürdüğü evi olarak literatürde yer buluyor. “Barış Manço, Moda 81300” adresi ile bir zamanlar en çok hayran mektubunun gönderildiği müzede, ziyaretçileri sanatçının silikondan yapılan heykeli karşılıyor. Sanatçının aramızdan ayrılmadan önceki son görüntülerine eşlik eden Mosso, Şahsuvaroğlu güvencesi ile online platform üzerinden ziyaretçileriyle buluşturuluyor. 



Müze, http://www.barismanco.kadikoy.bel.tr adresinden ziyaret edebilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..