Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yerli elektrikli araç, tip onay testlerini başarıyla geçti..

 Bir tarafta TOGG, bir tarafta ZY. İkisinde de çalışmalar son hızla ilerliyor. TOGG, yeni yılın ilk günlerinde Amerika Kıtası'nda dünyaya merhaba derken ilk otomobil için yıl sonunu bekliyor. ZY ise seri üretime çok daha yakın. ZY Elektrikli Traktör, son aşamaya gelirken yeni traktörden görüntüler paylaşmaya devam ediyor..



Temiz enerjinin gücüyle verimliliği artırıp üreticinin yüzünü güldürecek ve dünyanın seri üretimi yapılacak ilk elektrikli traktöründe parçalar bir araya geliyor..




ZY Elektrikli Traktör, Türkiye'nin yerli kaynaklarıyla ve bu toprağın mühendislerinin rehberliğinde hazırlanıyor ve seri imalata alınacak..

Türkiye'nin ilk yerli ve milli elektrikli traktörü, Gebze'de üretime hazırlanıyor



Dünyanın seri üretime geçecek ilk elektrikli traktörünün tip onay testlerinin başarıyla geçtiğini sosyal medyadan açıklıyor ZY Elektrikli Traktör. 39 farklı alanda yapılan testleri sorunsuz bir şekilde bitirilmiş.

Yerli elektrikli traktörden ip uçları


Yerli Otomobil GüNSEL, metaverse dünyasında yerini aldı!





Kaynak; https://twitter.com/ZYtraktor
https://www.zyelektrikli.com/

1 yorum:

  1. Hocam bu sitede yeni traktörü arkasından göstermişler. Ancak tavan ne den o kadar kalın anlamadım? Acaba bataryaları üste mi koydular? Yada tavanda güneş panelleri mi var? Umarım tasarımı güzel yaparlar. Çiftçiler için güneş panelinden elektrik elde etme fırsatı sunulmalı. Yada traktörü şarj eden saatin elektriği daha ucuz olmalı ki tarım desteklenebilsin.
    https://www.trhaber.com/ekonomi/ciftcileri-mazot-masrafindan-kurtaran-teknoloji-zy-elektrikli-traktor-h31311.html

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..