Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Türkiye’nin ilk resmi Spotter Alanı-Seyir Terası, İstanbul'da

 Uçakların iniş kalkışları, özellikle havacılıkla ilgilenenler ve fotoğrafçılar için her zaman ilgi görmüştür.Bu konuda, İstanbul toplam 3 hava limanıyla dikkat çekiyor. Ancak, istanbul ve Türkiye adına bir ilk için ücretsiz başvuru yapabiliyorsunuz..



​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​İstanbul Havalimanı, havacılık fotoğrafçılığına ilgi duyanlar için Türkiye’nin ilk resmi ‘Spotter Alanı’ İstanbul'da hizmet vermeye başladı .Havacılık tutkunlarının doğru kareyi yakalamak için bir araya gelmesine olanak sağlayacak Spotter Alanı sadece cuma günleri hizmet veriyor.​ Ulaşım, ücretsiz olarak İGA tarafından, terminal binası -2 katında yer alan 7 numaralı kolonun önünden hareket edecek araçlar ile sağlanmakta.





" Türkiye’nin ilk resmi ‘Spotter Alanı’nı İstanbul Havalimanı’nda hizmete açan İGA, uçakların iniş kalkışını yakından görmek isteyen havacılık tutkunlarına özel bir imkân oluşturdu. 



İstanbul Havalimanı’ndaki ‘Spotter Alanı’ pist 1 ve Hava Trafik Kontrol Kulesini gören hâkim bir noktada yer alıyor. Başvuruların haftalık olarak değerlendirileceği sistemde, alana girişler geçici apron kartıyla yapılacak. TC Kimlik ya da Pasaport ön yüz fotoğraflarını yükleyen ve  spotter formunu dolduran kişiler vesikalık fotoğraflarını da yükleyerek başvurularını gerçekleştirebilecek. "




Kaynak; https://www.istairport.com/
https://www.istairport.com/tr/yolcu/hizmetler/iga-spotter

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..