Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yerli Teknoloji Firması Ottomotive Tech'ten Elektrikli Araç...

Ottomotive Tech; elektrikli araç platformlarından bisiklete, otobüse, elektrikli çekiş motor sistemleri, akü sistemleri, yardımcı sistemler ve elektrik teknoloji sistemlerinde, tasarımdan imalata faaliyet gösteriyor..



Geliştirilen araç ve sistemler arasında;  taşıma amaçlı yüzde yüz elektrikli araç, elektrikli kargo bisikleti ve insansız kara platformları da bulunuyor.



Mini hafif ticari araç kıvamındaki elektrikli taşıtın menzili 200 km, azami hızı 80 km/s, tam şarj süresi ise 5 saat. Kapasite; hacim olarak 3.5 m3, ağırlıkta 1000 kg. Hedef ise en az % 65 yerlilik..



Otomotiv sektöründe farklı projeleri tamamlamanın tecrübesiyle  öne çıkan faaliyetler;

Kavramsal tasarım ve karşılaştırmalı teknik değerlendirmeler yapmak

Mühendislik tasarımı ile endüstriyel tasarımı birleştirmek

Teknolojik fizibilite ile üretim sınırlamaları ve gereksinimlerini ortaya çıkarmak




Maliyet, zaman, malzeme, ağırlık ve tedarikçi analizleri yapmak

Bilgisayar destekli simülasyon ve analizleri yapmak

Regülasyon ve standartların isterlerini tasarıma aktarmak

Yeni teknolojileri uygulamak






Mikro – Mobilite Çözümleri

" Mikro-Mobilite, bir veya iki kişiyi taşımak için tasarlanmış küçük mobilite cihazlarının veya ‘son mil’ teslimatlarının kullanılmasıdır. Ayrıca Mikro-Mobilite modlarını hafif, yavaş, düşük güçlü, düşük hızlı, insan gücüyle çalışan ve kısa mesafeli seyahatler için tasarlanmış olarak tanımlayabiliriz. 



Mikro-Mobilite terimi henüz bir kaç yıl önce ortaya çıkmıştır. Çok yeni olduğu için tanımı hala gelişmektedir. Bu terim, bisikletleri, e-bisikletleri, kargo e-bisikletlerini, elektrikli scooterları, diğer hafif elektrikli araçları ve tüm bu cihazlarla ilgili ortak sistemleri içerecek şekilde geniş çapta kabul edilmektedir.



Ottomotive olarak, müşteri taleplerine göre Mikro-Moblite’nin gerekliliklerini ortaya koyup, kargo taşımacılığı, yemek dağıtım, lojistik sektörü gibi alanlarda, en kısa sürede yenilikçi çözümler bulmamız, 10 yılı aşkın süredir otomotiv sektörü içerisinde yer almış deneyimli ve dinamik kadromuzun getirdiği en büyük avantajlarımızdandır. Büyük, kalabalık ve özellikle metropolitan statüsündeki yerleşimlerin yaşam döngüsünde yer edinmiş olan hareketlilik, bu yerleşimler için artık çözülmez noktalara gelmiştir. Ottomotive, bu noktada, ürün gamını Mikro-Mobilite tanımı altında yer alan ürünlerle zenginleştirmekte ve çözüm ortağı olduğunu göstermektedir.



Büyük hacimli ortadan kargo tipi ve römork kargo tipi elektrikli bisikletler seri üretime geçmiş, aile kargo tipi ve önden kargo tipi elektrikli bisikletler 2021 sonunda üretim plan aşamasına alınmıştır. Müşteriden gelecek taleplere göre istenen taşıma kapasitesi ve ebatlarda tasarımlar yapılıp, uygun elektrik motor seçimi, batarya tasarımı ve elektriksel entegrasyon çalışmaları ile çözüm sunulabilmektedir. 



Ayrıca elektrikli scooterın tasarımları devam etmekte, hafif elektrikli araçlar sınıfında ise insansız otonom kara araçları çalışmaları prototip seviyede testleri gerçekleştirilmektedir. Ottomotive, deneyimli kadrosu ve edinilmiş bilgi birikimi ile müşteri taleplerini en kısa ve dinamik bir biçimde çözüme kavuşturup, kendini her zaman iş ortağı olarak görmeyi ilke edinmiştir.  "







Kaynak; http://ottomotive.tech/
https://twitter.com/OttomotiveTech
https://www.youtube.com/channel/UCLlhqApIXriB2D7e6Uux2XQ
https://www.facebook.com/ottomotivetech/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..