Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Anadolu Isuzu’nun dünyaya ihraç ettiği 20 bininci araç Almanya'da

İmal ettiği yenilikçi modellerle rekor ihracat başarılarına imza atan Anadolu Isuzu, dünya pazarlarına bugüne kadar ihraç ettiği araç sayısını toplamda 20 bine ulaştırdı. Anadolu Isuzu için ihracatta önemli bir kilometre taşını da temsil eden 20 bininci aracın teslimatını Aralık ayında Almanya’ya gerçekleştirildi. 



Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, yurtdışı pazarlarda yakaladığı yükseliş ivmesini, gerçekleştirdiği yüksek adetli teslimatları ile 2022 yılında da sürdürdü. Ürettiği yenilikçi midibüs ve otobüsler ile yurt içinde olduğu gibi dünya pazarlarında da önemli başarılar elde eden Anadolu Isuzu, 20 bininci aracın teslimatını Almanya pazarına gerçekleştirdi. Anadolu Isuzu’nun Türkiye’de ürettiği çevre dostu, sessiz, konforlu ve güvenli yenilikçi ve çevreci midibüs ve otobüsler, dünyanın birçok şehrindeki belediyelerin ve ulaşım alanında faaliyet gösteren işletmecilerin en güncel ihtiyaç ve taleplerine başarıyla yanıt veriyor. 


Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan konuyla ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi:

“Anadolu Isuzu olarak yurtdışında mevcut pazarlarımızdaki konumumuzu her geçen yıl güçlendirirken yeni pazarlara açılıyoruz. Son dönemde yenilikçi ve çevre dostu araçlarımızla dünya pazarlarında önemli bir yükseliş ivmesi yakaladık. Rekabette önce çıkan üstün nitelikli sahip araçlarımızın artan satışları ve müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik çalışmalarımız yeni ve daha yüksek hacimli satışlar için de referans oluyor. Satışını yaptığımız araçların müşterilerimize teslimatını tam zamanında gerçekleştiriyor olmamız da bizim için bir diğer


 

gurur kaynağı. Dünya kentlerinin en güncel talep ve öncelikleri doğrultusunda geliştirip “terzi işi imalat” modeli ile ürettiğimiz çevreci ve modern araçlar, Avrupa Birliği ülkeleri başta olmak üzere tüm dünyada ilgi ve beğeni topluyor. İhracat tarihimizde kendi rekorlarımızı kırdığımız bir dönemde, bugüne kadar ihraç etiğimiz araçların sayısını 20 bine çıkartmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. 20 bininci aracımızın teslimatını Almanya pazarına gerçekleştirdik. Anadolu Isuzu olarak Türkiye’nin ekonomik gelişimine ve ihracatına katkıda bulunmaya devam edeceğiz.”


Anadolu Isuzu ürettiği araçları 45 ülkeye ihraç ediyor

Ürettiği midibüs ve otobüsleri 2022 yılı itibarı ile 45 ülkeye ihraç eden Anadolu Isuzu son dönemde Almanya ve Fransa başta olmak üzere Avrupa pazarlarındaki varlığını daha da güçlendirmeye devam etti. Şirket, dünyanın üçüncü, Avrupa’nın ise en büyük otobüs pazarı konumunda olan Almanya’ya yüksek  adetlerde otobüs ihraç ederek büyük bir başarı elde etti. Anadolu Isuzu, böylece Türkiye’den Almanya’ya bugüne kadarki en yüksek sayıda otobüs ihracatını gerçekleştiren ilk yerli üretici oldu. Anadolu Isuzu, 2021 yılı sonu itibarı ile sadece Fransa pazarına satışını gerçekleştirdiği midibüs ve otobüslerin sayısını ise 1000’e ulaştırdı.

1 yorum:

  1. 20.000 arac hangi modeldi acaba ? Avrupada ekonomik kriz kõtüye giderse Hindistan'dan ticari arac siparisleri gelebilir, hic sasirmam.
    Tsk ederim
    M.e.t.i.n

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..