Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Lada Granta CNG BIT-FUEL Sedan Tanıtıldı; Menzil 1000 km

JSC AVTOVAZ, ortağı LLC ATS-AVTO ile birlikte, metan gazı tüpü ekipmanıyla donatılmış LADA Granta sedanın çift yakıtlı bir modifikasyonunun imaline ve satışına başladığını duyurdu. Bu teknik çözüm, Vesta ve Largus aileleri üzerinde başarıyla test edildi ve şimdi LADA uygulamasında ilk kez en uygun fiyatlı model üzerine uygulanıyor.



HBO, klimalı tüm konfigürasyonlarda LADA Granta sedanlara monte edilmiştir. Arabanın modernizasyonu, AVTOVAZ'ın tüm CNG projelerinde ortağı olan Togliatti şirketi OOO ATS-AVTO'da gerçekleştiriliyor. LADA Granta CNG, yakıt olarak hem benzin hem de sıkıştırılmış doğal gaz /metan kullanır. LNG tasarımı güvenlidir: gaz tüpüne yerleştirilmiş bir sigorta ve yüksek hız valfi, yakıt ekipmanının hasar görmesi durumunda patlama ve kontrolsüz gaz salınımı olasılığını ortadan kaldırır. Araç deposu 80 litre gaz için tasarlanmıştır ve bagajda bulunurken, bagaj bölmesinin hacmi 340 litre yeterlidir. Ortalama gaz tüketimi - 6,1 metreküp. 100 km'de. Tamamen gaz ve benzinle dolu bir araba, yakıt ikmali yapmadan 1.000 kilometre yol alabilir. 



“Uygulama, metan doğal gazı kullanımının motorun ömrünü uzatabileceğini ve yakıt maliyetlerini iki ila üç kat azaltabileceğini göstermiştir. AVTOVAZ JSC Satış Direktörü Vitaly Osipov, "Bu, tüm müşterilerimiz ve özellikle işleri veya yaşam tarzları sık seyahat etmeyi gerektiren kişiler için mükemmel bir teklif"  dedi.

1 yorum:

  1. Bakalim Savas ve ambargolar ne kadar daha sùrecek...Herseye ragmen Lada tutunmaya calisiyor...zamansiz gelen Ters hadiseler belkide Lada'yi yine bir 30 yil geriye gõtürecek ..

    Metin

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..