Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Lancia Pu+Ra HPE Konsept ile Goodyear, birbirini tamamlıyor

Dünyanın lider lastik markalarından Goodyear, Lancia’nın yeni ve iddialı konsept aracı Pu+Ra HPE’e özel lastik tasarladı. Goodyear, araç için özel bir lastik yanak tasarımı içeren, aracın jantının lastikle kusursuz bir şekilde bütünleşmesini sağlayan ve konsept aracın lüks ve premium görünümüne katkıda bulunan benzersiz bir konsept lastik geliştirdi.  



Goodyear ve Lancia markası arasındaki son iş birliğinin temelinde özelleştirme, aerodinamik ve tasarım yatıyor. Lastik yanağı çok yüksek bir aerodinamik performans seviyesi sağlayarak enerji verimliliğini artırıyor. Ayrıca anlık elektrikli otomobil torkuna dayanacak özel bir yapıya sahip. 



Goodyear’ın bu yıl 125’inci yıldönümünü kutladığına dikkat çeken Goodyear Tüketici EMEA Bölgesi Teknoloji Kıdemli Direktörü Laurent Colantonio, “İkonik markalarının yeniden doğuşu için Lancia ile iş birliği gerçekleştirmek ve otomotiv dünyasının iki öncüsünü bir zafer anında bir araya getirmek harika bir duygu. Özelleştirme, aerodinamik ve tasarım konularında


 

kalıpların dışında düşünmemizi sağlayan bu konsept lastik üzerinde çalıştığımız için çok heyecanlıyız. Teknik uzmanlığımızı Lancia'nınkiyle birleştirmek çok önemliydi, böylece estetik açıdan hoş kalırken enerji verimliliğini artıran kusursuz bir lastik ve jant kombinasyonu üretebildik” dedi. 

2 yorum:

  1. Stellantis herkese iyi geliyor , bir de Opel Manta gelirse harika olacak

    YanıtlaSil
  2. Bu model cidden de Stratos’u çok andırıyor,umarım başarılı olur ama bir de şöyle Lancia Delta Hf İntegrale’nin o karizmatik gövdesini elektrifikasyonla tanıştırsalar ve Avrupa pazarı için bir paket oluştursalar ciddi rakamlara ve müşteriye ulaşabilirler kanaatindeyim.Retro tasarım oluşunun yaratacağı kendi talebinin yanı sıra diğer markalardaki modellere göre alması mantıklı bir otomobil de olabillir,zira 80’li yılların hot hatchleri günümüz segmentinde b-hatchback boyutlarına ancak tekabül edeceğinden küçük şehirlerde de park sorunu için iyi bir alternatif olur,hem çok şık,hem retro,hem bir efsane,hem de günlük hayata uygun bir paket çıkar

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..