Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yenilenen Isuzu D-Max, Yollarda

Isuzu D-Max’in ön ızgara ve jant tasarımı, gücünü ve segmentindeki farkını daha iyi vurgulayacak biçimde yenilendi. Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, yeni ön ızgara ve jant tasarımı ile daha da dinamik ve güçlü bir yapıya kavuşan Isuzu D-Max pick-up modellerini pazara sundu.


 

Yenilenen ön ızgara ve yeni jant tasarımları, Isuzu D-Max’in üstün teknik özelliklerini ve dinamik karakterini daha iyi yansıtıyor. 





Sahip olduğu güçlü tasarımı ve üstün donanım özellikleri ile pick-up sınıfında standartları yükselten Isuzu D-Max, Anadolu Isuzu tarafından dört farklı donanım seviyesinde ve yedi farklı versiyonda pazara sunuldu. Isuzu D-Max’in “V-Cross” ve “V-Joy” serileri hem şehir hem arazi koşullarında üstün sürüş konforu ve performansını birlikte sunuyor. Isuzu D-Max’in “V-Go” serisi donanım seviyesi temel iş gücü gereksinimi eksiksiz karşılayacak şekilde tasarlanırken, “V-Life” serisi ise iş gereksinimlerinin yanı sıra kişisel ve günlük kullanım için tercih eden müşteriler düşünülerek geliştirildi. 



2020 yılında tasarımı bütünüyle yenilenen Isuzu D-Max pick-up ailesi, yüksek verimliliğe ve performansa sahip motoru, araç güvenliğini ve sağlamlığını artıran şasisi, güçlü süspansiyon yapısı ve daha güçlü frenleme sağlayan özellikler sunuyor. Tüm versiyonları 800 mm’lik sudan geçiş yüksekliğine sahip olan, yaklaşma ve uzaklaşma açıları ile en zorlu koşullarda bile üstün manevra becerileri sunan Isuzu D-max ailesi, Euro 6D emisyon standartlarına uyumlu motoru sayesinde yakıt tüketiminde de oldukça tutumlu.


Isuzu D-Max’in 4x4 versiyonları diferansiyel kilit sistemi ile off-road severlerin taleplerine yanıt verirken, adaptif hız sabitleme,  arka radar,  yağmur ve ışık sensörü, kör nokta algılama, stereo kamera ve bununla birlikte sunulan (ADAS) ileri sürüş destek sistemleri kullanıcılarına üstün bir sürüş güvenliği sağlıyor. 9 inç dokunmatik multimedya, kablosuz Apple Car Play ve Android Auto bağlantısı,  çift bölgeli dijital klima gibi özellikleri Isuzu D-max’in pazardaki konumunu daha da güçlendiriyor. 


Isuzu D-Max, bi-LED farları, tasarımdaki iddiasını pekiştiren yeni ön ızgarası ve jantları, modern renk kombinasyonları, yan basamaklar ve tavan rayları gibi detayları ile hem spor hem de agresif bir görünüme sahip. Dokuz farklı renk seçeneği ile sunulan Isuzu D-Max, Avrupa’da Euro NCAP, Avustralya’da ise ANCAP tarafından yapılan değerlendirmelerde 5 yıldız aldı. 


Pick-up segmenti büyümesini sürdürürken, Isuzu D-Max’in pazar payı her geçen yıl artıyor

Anadolu Isuzu Ticari Fonksiyonlar Grup Direktörü Hakan Kefoğlu şunları söyledi:

“Türkiye’de büyümesini her geçen yıl daha da artıran pick-up pazarındaki payımızı otomobil severlerin büyük beğenisini toplayan Isuzu D-Max ailemiz ile büyütmeye devam ediyoruz. 2022 yılı içerisinde D-Max satışlarımızı bir önceki yıla göre artırırken bu segmentteki pazar payımızı da %6,5’dan %10,7 seviyesine yükselttik. Isuzu D-Max pazarın giderek artan taleplerine yanıt verirken, aynı zamanda pick-up kullanıcı profilini de geliştirmeye devam ediyor. Hem binek araç konforu ile şehir içi kullanım için de ideal özellikleri hem de iç ve dış tasarımında ticari araç kalıplarını kıran modern çizgileri ile Isuzu D-Max ile pazardaki payımızı 2023 yılında daha da artırmayı hedefliyoruz.” 

4 yorum:

  1. MasAllah .Anadolu Isuzu cok güzel ürünler pazarliyor , kamyon,otobüs veya Japonlarin olmazsa olmazi Pick Up segmenti. Bu sinifta japonlar bence tartisilmaz Lider. Yavas yavas cinliler bu sinifta yer almaya calisiyor ama 40 firina ekmek yemeleri lazim ,yada kisa yoldan en iyi bildikleri seyi hayata gecirecekler ; teknolojiyi Satin alip veya kopyalamak ( Halk dilinde "calmak "). tsk ederim. Metin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üstad, Çin markaları; Avrupalı, Amerikalı ve diğer önde gelen firmaları geçmek üzere hatta geçiyor bazı pazarlarda da geçti. Evet, taklit ettiler ama kendilerini de geliştirdiler. de Yeni Çinli, Saic ve/veya Maxus, yakında Türkiye de..

      Sil
  2. Üstsd , özellikle elektrikli araclar ile Almanya pazarinda yer ediniyorlar ama icim bir türlü Cin menseilli araclara isinamadi, favorim Japon/ Kore grubu. Tsk ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maliyet ve çok donanım Çinlilerin artıları.. Selamlar Metin Üstad.

      Sil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..