Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

TÜRK TOYOTA'DAN AÇIKLAMA

Ekonomi ve otomotiv gündeminin ilk maddelerinden biri olan geri çağırmayla ilgili
sitesinden açıklama yayınlandı .Toyota ile ilgili yorum ve haberle ilgili yazılarımızın yanında yer alması gerektiğini düşünerek açıklamayı sitemize ekliyoruz...
Toyota Avrupa tarafından düzenlenecek potansiyel gaz pedalı sorunu ile ilgili geri çağırma kampanyası hakkında açıklama

Toyota, Avrupa'da potansiyel gaz pedalı sorunu* ile ilgili olarak kampanya düzenleyecek olup, durumdan etkilenen ülkeleri ve araç sayılarını belirleme çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çalışma sonucunda , Türkiye'de satılan araçların etkilendiği tespit edilirse, müşteri memnuniyeti ilkelerimiz çerçevesinde belirlenen araç sahiplerine direkt olarak ulaşılacak ve araçları ile ilgili gereken işlemler hızlı bir şekilde gerçekleştirilecektir.
Toyota’nın soruna yönelik çözümü mevcuttur. Toyota, müşterileri adına duruma yönelik aksiyon almak için gerekli tüm çabayı göstermektedir. Toyota'nın politikası "Her koşulda Önce Müşteri Memnuniyeti"dir. Duyurusu yapılan bu kampanya, tüm müşterilere en üstün güvenlik standartlarını sunmak adına bir önlem mahiyetindedir.
Bahsi geçen durum ile ilgili bilgi almak isteyen müşterilerin Toyota İletişim Merkezi'ne (0212 354 0 354) başvurmaları önerilmektedir.
Saygılarımızla Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş.

*Nadir durumlarda, çevre ve zamana bağlı olarak gaz pedalı mekanizmasında sürtünerek çalışma sonucu performans düşüklüğü olasılığına rastlanmaktadır, bu durum gaz pedalının basılı olmadığı pozisyona (normal) geç dönmesi, gaz pedalına basma sırasında hissedilen zorluk, gaz pedalının takılı kalması gibi belirtilerle karşımıza çıkmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..