Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

NAViGASYON ve EĞLENCE KARIŞIRSA NE OLUR?

Günümüzde otomobil, otomobilde ise artık navigasyon vazgeçilmez oldu.
Bir yere ulaşırken hem eğlenmeli hemde en kısa zamanda gitmelisiniz. Bunu aynı anda yapabiliyorsunuz;
Yeni teknolojiler birarada; Sony AV Merkezi ile 
 TomTom Navigasyon ile birleşiyor!
~ TomTom haritaları ve navigasyon sistemleri yeni Sony araç-içi multimedya sistemlerine entegre edilmiştir ~
Sony, TomTom harita ve navigasyon sistemlerini yeni Sony AV bilgi-eğlence merkezine entegre etmektedir. TomTom turn-by-turn navigasyon sistemlerinin IQ-Rota özelliği sayesinde, sürücüler varış noktalarına en kısa sürede ulaşırlar.

Sony AV Merkezi TomTom aplikasyonunda Batı Avrupa haritaları ve kullanışlı navigasyon özellikleri mevcuttur. Birden fazla durağı olan rotaların planlanması için Çoklu-Durak Rotaları kullanılır. Eko-rotalar sürücülere yakıt tasarrufunda destek olur. Sokak isimlerini işitsel olarak sürücüye ileten cihazda Gelişmiş Şerit Rehberi ve harita güncellemeleri bulunur.
 
TomTom Türkiye Ülke Müdür Enis Yücesan: "Sony'nin görsel-işitsel uzmanlığı ile TomTom Navigasyon, sürücüler için mükemmel bir kombinasyon olmuştur. Sony tarafından yeni nesil AV merkezinin navigasyon sağlayıcısı olarak seçildiğimiz için gurur duyuyoruz. Sürücülerin en iyi navigasyonu deneyimlemeleri için yepyeni, harika bir yolları var. Mükemmel ses kalitesi ve diğer multimedya özellikleri ile deneyimleri farklı bir yön kazanacak."


TomTom haritalarının daha net ve aydınlık gözükmesi için Sony AV Merkezi, 6.1”/ 15.5 cm ebatlarında yüksek çözünürlüğe sahip WVGA ekranına sahiptir. Buna ek olarak App Kumandası, sürücülerin akıllı telefonlarındaki aplikasyonları ve içeriği cihazın ekranına taşır.


Sony Avrupa'nın Genel Müdürü Tomohiro Suko: "TomTom Navigasyon sayesinde Sony AV Merkezi sürücülere araç-içi bilgi-eğlence dünyasını eksiksiz olarak sunuyor. TomTom'un Sony müşterilerine dünya standartlarında bir deneyim yaşatabileceğine güveniyoruz. TomTom haritaları ve rotalama teknolojileri bizi de çok etkiledi."
Sony AV Merkezi XNV-KIT602  Frankfurt IAA 2013 Motor Show'da gösteriliyor...


Fiyatlandırma ve Stok Durumu:

Sony AV Center XAV-602BT Ekim 2013'ten itibaren Kuzey Amerika'da, 2014'ten itibaren Avrupa'da satışa sunulacaktır.

GPS modülü ister tek olarak, ister Sony AV Merkezi ile beraber bir paket halinde satın alınabilir. 

Sony AV Merkezi XNV-KIT602 TomTom Navigasyon özellikleri

Yeni nesil Sony AV Merkezi (model XNV-KIT602) TomTom navigasyon cihazı ile ayrı bir GPS modülü vasıtasıyla (XA-NV300T) entegre olur. TomTom navigasyon aplikasyonu önceden cihaza tanımlanmıştır. Haritalar GPS modülünde yer alan bir SD kartında depolanır.

TomTom aplikasyonu özellikleri:
·         Batı Avrupa Haritası
Batı Avrupa'da navigasyon cihazınız ile kapı kapı dolaşabilirsiniz. Haritalar kayıtlı olduğundan data sinyaline ihtiyaç duymaksızın doğru yoldan çıkmazsınız.
·         Kolay harita güncelleme
TomTom haritalarını SD kartı üzerinden kolaylıkla güncelleyebilirsiniz.
·         IQ Rotaları
Dünyanın en büyük gerçek seyahat sürelerinin olduğu veri tabanı cihazda yer almaktadır. Bu sayede varış noktasına gidilen yolun en kısa zamanda alınması amaçlanır.
·         Multi-Stop Routes (Çoklu-Durak Rotaları)
Sürücüler birden fazla durağı olan rotalarını planlar; nihai varış noktalarına varış zamanlarını seyahatlerine başlamadan öğrenebilirler.
  • Eko-rotalar
Yakıt tasarrufu sağlayan rotalar sayesinde sürücüler maddi olarak kazanca geçer, çevreye etkilerini azaltırlar.
·         Advanced Lane Guidance (Gelişmiş Şerit Rehberi)
Sürücülere dönüşleri kaçırmamaları için kavşaklarda hangi şeridi kullanmaları gerektiğini gösterir.
·         Sözlü talimatlar: Sokak isimleri
Sürücülerin gözlerini yoldan ayırmamaları için işitsel destek veren cihaz sokak isimlerini sözlü talimatlar şeklinde sürücüyle paylaşır.
·         En iyi görünüm
Daha iyi gör, daha iyi gez. Gece yolculukları esnasında ekranın parlaklık seviyesi sürücülere daha güvenli bir sürüş deneyimi yaşatabilmek adına otomatik olarak kısılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..