Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Elektrikli Formula'da DS ve Virgin Racing işbirliği

Avrupa'nın en yeni otomobil markası DS ile Virgin Racing; elektrikli otomobillerin Formula 1 yarışı sayılan Formula E'de DS Virgin Racing takımı olarak yer alacak.. Yeni ortaklıkla; DS Yarış Operasyonları Motorsporları bölümünün yarış aracının gelişimindeki teknolojik uzmanlığı ve Virgin Racing’in tasarım stratejilerini “altyapı, yarış deneyimi ve tasarım” ile birleştirip yüksek rekabette yarışılarak şampiyonanın kazanılması hedefleniyor.



DS de gelişme var


DS CEO’su Yves Bonnefont işbirliği konusunda şunları söyledi: “DS’in ortağımız Virgin Racing ile birlikte Formula E’de yer alması, markamızın konumlandırılmasıyla uyumlu bir girişim oldu. Yarışlar sayesinde edineceğimiz deneyimler, doğrudan müşterilerimize hizmet veren teknolojilerimizi geliştirmek açısından temel unsurlar içeriyor”.


Virgin Group’un kurucusu Richard Branson ise; Virgin Racing ekibinin DS markası gibi büyük bir ortak bulmasından büyük memnuniyet duyduğunu belirterek şunları söyledi: “Formula E henüz birinci sezonunda heyecanlı, meraklılarıyla dost ve her takımın kazanma şansı olan bir yarış deneyimi yaşatma vizyonunu başarmış bulunuyor; şimdi bunları ileriye taşımayı ve yeni ortağımız DS ile birlikte birçok şampiyonluk kazanmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Virgin Racing’in “Formula E” için geliştirilen teknolojileri otomotiv sektörüne kazandırma vizyonunda öncü bir rol oynamasından ayrıca mutluluk duyuyorum. İşbirliğinin sadece pistlerde değil, aynı zamanda geleceğin elektrikli araçlarının geliştirilmesine de vesile olacağına eminim” dedi.






Virgin Racing Team Direktörü Alex Tai ise; bu güçlü işbirliğinin FIA Formula E şampiyonaları kazanma konusundaki kararlılıklarının bir göstergesi olduğunun altını çizdi. Tai; Formula E yarışı ile yeni teknolojilere öncülük ederek bu teknolojilerin normal otomobillere uygulanmasına yardımcı olma konusunda iddialı olduklarını da belirtti.


DS markası


Fransız markası DS, Fransız otomotiv pazarını yeniden lüks kavramıyla buluşturma hedefiyle 1 Haziran 2014 tarihinde Paris’te kuruldu. Fransız bilgi birikiminden ilham alan DS, 1955 yılında lanse edilen ilk DS’ten miras aldığı inovasyon ve ayrıcalık değerlerini ileriye taşıyor. DS serisinde şu an için DS 3, DS 3 CABRIO, DS 4, DS 5, DS 5LS* ve DS 6* modelleri yer alıyor. Çarpıcı tasarımları, üstün kaliteli malzemeleriyle dikkat çeken DS, aktarma ve motor teknolojileriyle öne çıkıyor. Avrupa’da DS Stores veya Citroën ağındaki özel showroom’larda satışa sunulan DS, Çin’de ise kendi satış ağına sahip. DS, ürünün ötesine kullanıcılarına ayrıcalıklı bir marka deneyimi sunuyor. Müşterilerine DS Privilege Club aracılığıyla lüks hizmetler de sunuyor.
www.driveDS.com #DS_Offical


Virgin Group

Virgin, lider bir uluslararası yatırım grubu olmanın yanı sıra dünyanın en tanınmış ve saygın markalarından biridir. 1970’te Sir Richard Branson tarafından yaratılan Virgin Group bugün; mobil telefon, seyahat, finansal hizmetler, eğlence, müzik, tatil, sağlık ve wellness gibi çeşitli sektörlerde başarılı şirketlere sahip. Halen 50’den fazla ülkede faaliyette bulunan ve 55.000’i aşkın çalışanı olan Virgin’in 2013 sonunda markalarıyla yaptığı küresel ciro 15 milyar sterlin (24 milyar $) oldu. Virgin Racing Formula E Team hakkında daha detaylı bilgi http://www.virginracing.com web sitesinde bulunabilir.


FIA Formula E Şampiyonası

Formula E, sadece elektrik enerjisiyle çalışan Formula yarış araçlarının yarıştığı yeni bir FIA şampiyonasıdır. Otomotiv sektörünün geleceği için onlarca yıllık bir vizyonu temsil eden Formula E, aynı zamanda elektrikli arabalarla ilgili araştırma ve geliştirme çalışmaları için bir çerçeve oluşturmakta, bu arabalara gösterilen genel ilgiye ivme kazandırmakta ve sürdürülebilirliği öne çıkarmaktadır. 2014 Eylül ayında başlayan şampiyona aralarında Londra, Pekin ve Los Angeles’ın bulunduğu 10 büyük şehirde düzenlendi ve dünyanın önde gelen şehirlerindeki ikonik anıtların çevresindeki parkurlarda gerçekleşti. Şampiyonanın ilk sezonunda her biri iki pilotlu 10 takım, otomotiv sporu meraklılarına hitap edecek şekilde tasarlanan özgün ve heyecan verici bir yarış serisi sunmak için başa baş mücadele etti. “Açık yarış” formatındaki seriler; otomotiv üreticilerine ve yapımcılarına elektrikli otomobil teknolojilerini yarış ortamında sergileme ve FIA’nın teknik şartnamelerine göre otomobiller dizayn etme imkanı veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..