Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Mahindra, ABD'de otomobil mi üretecek?

Hindistan'ın en büyük otomotiv firmalarından Mahindra, Amerika Birleşik Devletleri'nin Detroit Kenti'nde 400.000 metrekarelik oto imal edecek bir tesis kurmak istiyor.Mahindra'nın off road tarzı araçlar üretme hedefi, Kasım ayıının sonlarna doğru bir basın toplantısıyla açıklanacak.






AutoNews'in haberine göre uzun süredir ABD pazarına girmek isteyen Hindistan firmasının bu planı bazı nedenlerle aksamış durumdaydı.


Ford'la otomobil üretmek isteyen Mahindra, Hisarlar'dan sonra Erkunt Traktör'ü satın aldı!


Mahindra & Mahindra adıyla bilinen şirketler grubu bir çok alanda faaliyet gösterirken traktör, otomobil, kamyon, otobüs, off road araçları, atv, motosiklet,  motor ve savunma araçları imal ediyor.Dünyanın en büyük traktör şirketi de olan marka, Mahindra'nın yanında SsangYong, Peugeot Motosiklet, Mitsubishi Traktör, Erkunt Traktör, Hisarlar, Sampo Rosenlew Oy gibi firmalara / markalara sahip.


Yerli 4x4; Turkar, Mahindra'ya mı satıldı?







Bir çok markayla işbirliği yapan Mahindra, ABD traktör pazarında iyi bir paya sahip.

Ayrıca Amerika'nın eski otomotiv firmalarından İnternational Harvaster'ın günümüzdeki devamı Navistar ile işbirliği halindedir.Yine Amerikan Ford ile Hindistan'da otomobil üretme girişimleri içinde.


Otomobilde İtalyan estetiği ile Hindistan işbirliği



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..