Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

BMC 600, IDEF, TGR, 4x4 ve 8x8

BMC Otomotiv, büyük ilgi ve beğeni gören Tuğra isimli çekici ve kamyon serisini hala satışa sunmadı veya sunamadı!Ancak, yerli otomobil, yerli motor ve tank konusunda ki çalışmalarını sürdürüyor..Önümüzdeki günlerde İstanbul Beylikdüzü'nde yapılacak savunma araçları fuarında Kirpi II,  Amazon 4x4  ve 285 ZTTA  4x4 ile yer alacak..




Ancak, yerli 8x8 tank taşıyıcı ve taktik araç için çalışmalarını sürüdüren BMC'nin rakipleri araçlarını hazırladılar.BMC ise yıllar önce bir araç prototipi ortaya çıkarmıştı.Muhtemelen sürpriz yaparak bu fuarda  yepyeni haliyle ortaya çıkarabilir.Ayrıca bir önceki İDEF'te havadan taşınabilen kullanımı kolay bir 4x4  aracın tanıtımından bahsedilmişti ancak fuarda göstermekten son anda vazgeçilmişti.Yada kamuoyu böyle biliyordu.Belki  fuarda bu taktik araçta sergilenebilir.


Diğer taraftan, yerli muhteva oranları olarak Sanayi Bakanlığı'nın yerlilik oranı tablosunda 8x8 araçta yer alıyor.Bu durumda, BMC'nin 8x8 tank taşıyıcı aracı hazır!
BMC 600 8X8 TTAR - Dizel Otomatik Tank Taşıyıcı 50,00%


En yeni, en ucuz ve en teknolojik BMC; kaç TL?







KİRPİ II (4x4) MAYINA KARŞI KORUMALI ARAÇ
Ürün Açıklaması
Bağımsız süspansiyonlu KİRPİ II (4x4), monokok tipte zırhlı kabin ve özel zırhlı camlar, şok emici koltuklar, silah istasyonu ve acil çıkış kapağı özelliklerinin yanı sıra, özel olarak entegre edilen göreve yönelik birçok donanımı (KBRN korunma sistemi, atış yeri hedef tespit sistemi, otomatik yangın söndürme sistemi, iç konuşma sistemi, karıştırma köreltme sistemi vb.) ve özel tasarlanmış patlayıcı madde keşif ve imha robot kollu versiyonu ile ön plana çıkıyor.


Çukurova Defence, İstanbul Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı IDEF19'a katılıyor








AMAZON (4x4) ÇOK AMAÇLI ZIRHLI ARAÇ (UZAKTAN KUMANDA SİSTEMLİ)
Ürün Açıklaması
AMAZON (4x4) Çok Amaçlı Zırhlı Araç / Uzaktan Kumanda Sistemli, BMC’nin insansız, uzaktan kumanda ile kullanılabilme özelliğine sahip zırhlı aracıdır. AMAZON’un tüm özelliklerinin uzaktan gerçek zamanlı kullanılmasına imkân sağlayan araç, bu kabiliyetlerin yanı sıra standart olarak LOS şartlarda 5 km, yerleşim alanları içerisinde 1 km yarıçap dâhilinde kullanılabiliyor.


BMC'nin 2023 hedefleri ve 4x4 VIP





5 TON (4x4) 285 ZTTA
5 TON (4x4) 285 ZIRHLI KABİNLİ TAKTİK TEKERLEKLİ ARAÇ
Ürün Açıklaması
BMC 5 Ton Zırhlı 285 (4x4) Taktik Tekerlekli Araç, zırhlı kabiniyle farklı üst yapı seçenekleri için güvenli çözüm sunar. 6 silindirli turbo dizel motoru ile saatte 90 km hıza ulaşabiliyor. Taktik tekerlekli araçlar sınıfının diğer üyelerinin de sahip olduğu aynı üstün manevra kabiliyeti ile ön plana çıkan BMC 5 Ton Zırhlı TTA, %60 dik, %30 yan eğimde hareket edebilmektedir.




AKO Jant’ın askeri araçlar için ürettiği jantlar askeri araç kabullerinde yapılan testlerde rakiplere oranla bir buçuk kata kadar yüksek performans gösterdi


Yeni BMC 600'mü geliyor?2019'un en yerli BMC'si; Tuğra mı, Procity mi, Neoport mu, Amazon mu?Ve, 2019 model BMC fiyatları..


Anadolu Savunma'nın Seyit 4x4 aracı da IDEF19'da



Kaynak; www.bmc.com.tr
http://idef.com.tr/idef-19-katilimci-listesi

2 yorum:

  1. BMC geçen sonbaharda tanıttığı kamyon serisini halen daha neden satışa sunamadı? Bir bilgi var mı? Acaba kamyon testleri bitmeden mi fuarda sergilendi? Yada bazı sıkıntılar çıktı seri üretime geçiremediler.
    Yada mali sıkıntılardan dolayı seri üretime geçemiyorlar? Allah Allah gerçekten çok ilginç. 4. ayda bitiyor. Yaz geldi neredeyse. Neyi bekliyorlar sıkıntı ne. Bir açıklama yapsalar bari.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki idef19 fuarında askeri araçlarla ilgili açıklama yapılırken Tuğra dan da bahsedilebilir!

      Sil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..