Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

BMC Güncelleniyor, ALTAY Sitede, BMC Power yayında..

BMC'nin Yeni Tuğra'yı yaz sonunda satışa sunması beklenirken, internet sitesini de ara da bir güncellemeye çalışıyor.Altay Tankı'nı imal edecek firma ilk kez geçtiğimiz günlerde, resmi internet sitesi www.bmc.com.tr 'de tankın tanıtımı, teknik özellikleri ve görselleriyle ilgi sayfalar  oluşturmuş.Ayrıca motor birimi de ayrı bir internet sitesine sahip artık.





Altay Sayfası;  "BMC TANK VE YENİ NESİL ARAÇLAR
Yerli ve Milli Ana Muhabere Tankı ALTAY başta olmak üzere Türkiye’nin farklı sektörlerdeki ihtiyacını karşılayacak olan yeni nesil taktik tekerlekli ve paletli araçların üretimine hazır."
yazısıyla açılıyor..






"BMC Tank ve Yeni Nesil Araçlar Genel Müdürlüğü, BMC bünyesinde kurulmuş olup, başta ALTAY Tankı olmak üzere Türkiye’nin farklı sektörlerdeki ihtiyacını karşılayacak olan yeni nesil taktik tekerlekli ve paletli araçların üretimi üzerine faaliyet göstermektedir.





Günümüzün ve geleceğin muharebe koşullarına cevap verme vizyonuyla geliştirilen ALTAY Ana Muharebe Tankı Üretim Programı’nın, 9 Kasım 2018 yılında Savunma Sanayii Başkanlığı ve BMC arasında imzalanan seri üretim sözleşmesiyle temelleri atılmıştır. Program kapsamındaki ana yüklenici rolünü üstlenen BMC, sözleşme kapsamında 250 adet ALTAY Ana Muharebe Tankı’nı üreterek Türk Silahlı Kuvvetleri’ne teslim edecektir. Proje kapsamında çok büyük çoğunluğu yerli olan 200’ye yakın alt yüklenici görev alacaktır"


Türkiye'de imal edilen minibüs, otobüs ve kamyonlarda 2019 yılı yerlilik oranı nedir?





BMC POWER ise resmi olarak https://www.bmcpower.com.tr adresine sahip.
BMC, ileriki zamanlarda güç/motor, savunma, kamyon, otobüs ve belki daha farklı bölümlerin ayrı bir şirket olduğu büyük bir holding olacak.Bunu BMC'nin yöneticileri röportaj ve farklı konuşmalarda zaten dile getirmişlerdi. https://www.bmcpower.com.tr adreside bu planı doğruluyor..


BMC'nin 2019 kamyon fiyatları açıklanırken otobüs fiyatları da güncellendi!!!







BMC Power; geliştirdiği ve imal edeceği  ürünlerini olarak 3 başlıkta toplamış;
Motor, Transmisyon ve Güç Grubu.

BMC Power, kendini ve hedflerini şu şekilde anlatmış;
"BMC Power Motor ve Kontrol Teknolojileri A.Ş., 1964’ten bu yana faaliyet gösteren BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin %100 sahipliğinde, Mart 2017’de kurulmuş olup İstanbul Teknopark’ta yer alan ofisinde mühendislik ve tasarım hizmeti vermektedir.


BMC'nin en güçlü aracı ve Savunma Sanayi Fuarı.BMC Tuğra satışları, Ağustos'tan sonraya mı kalıyor?


Jeopolitik ve stratejik konumu bakımından küresel arenada yüksek öneme sahip ülkemiz ve komşu ülkelerin yanı sıra müttefiklerimiz için hayati önem taşıyan, aynı zamanda Türkiye’nin 2023 hedefleri arasında yer alan üretim ve tasarımı tamamen yerli ve milli motor ihtiyacının karşılanmasına yönelik, hem ulusal hem de uluslararası ölçekte kritik bir amaç üzerine kurulmuştur. Projelerinde, güç grubu alanında yeni teknolojileri yerli ve milli olarak geliştirecek bir ekosistem de oluşturmak için çalışmalar yapmaktadır. 


BMC 600, IDEF, TGR, 4x4 ve 8x8


Üniversiteler, sanayiciler ve mühendislik firmalarının katkıları ile tamamen yerli ve milli kabiliyetlerle tasarlanan ve üretilen 585 beygir gücündeki motorun ilk çalıştırılması 05 Temmuz 2018 tarihinde başarıyla gerçekleştirilmiştir. Daha yüksek güçlerde motor ve güç grubu tasarım çalışmaları sürmektedir.


En yeni, en ucuz ve en teknolojik BMC; kaç TL?



Yurt içi ve yurt dışı bağlantılarına ek olarak çalışmalarında birçok üniversite ile işbirliği içinde yürüten BMC Power'ın amaçlarından ilki Türkiye’nin Milli Değerine katkı sağlamaktır. Konusunda uzman personellerden oluşan BMC Power geliştirme ekibi, ülkemiz ve müttefik ülkelerin ihtiyaçlarına yönelik güç grubu ailelerini yerli olarak geliştirmeyi ve üretmeyi planlamaktadır. Bu güç grubu aileleri, istenen güç profilinin performans, dayanım, servis edilebilirlik gibi teknik gereksinimlerini sağlayan motor ve transmisyonlarının geliştirilmesi ile oluşturulacaktır".


BMC'den bir ilk; Cumhurbaşkanlığına Zırhlı Makam Otobüsü İmal etti




Kaynak; https://www.bmc.com.tr/
https://www.bmcpower.com.tr/en/homepage
https://www.bmcpower.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..