Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Ford Bronco Yakında

Yeni Bronco; 2P, 4P ve Sport  versiyonlardan oluşacak..Dijital lansmanlar artık markaların vazgeçilmezlerinden oldu.Haziran'da bir çok tanıtım gerçekleşti.Efsane  modellerden biri olan Bronco yakında lansman gerçekleştirecek yeni araçlardan biri olacak..





İki ve dört kapı seçenekleri, çıkartılabilen tavan ve kapılarıyla, Ford F-150 ile ortak yanlarıyla, efsane adıyla  tanıtıma biraz daha yaklaşan aracın en büyük rakipleri ise Jeep, Chevrolet , GMC, Toyota ve Land Rover armalarına sahip..






İlk kez 1965 yılında imal edilen Bronco, beş nesil bantlardan indi ve 1996 yılında tarih oldu.İlk modelleri; Chevrolet Blazer, Dodge Ramcharger, Jeep CJ5 ve İnternational Harvester Scout gibi rakiplere sahipti.






Yeni Bronco'yu kentin asfalt yollarında da, arazide de görmek mümkün olacak..Yeni Ford Bronco orta sınıf SUV kategorisinde yer alacak ve Michigan'da bantladan inecek.


Mitsubishi'nin otomobili, otobüsü, kamyonu ve iş makinasından başka traktörü de var; yarısı paletli!!!


Tanıtım fotoğraflarından anlaşıldığı  kadarıyla 2, 4 kapılı ve Sport   versiyonlarıyla satış noktalarında yer alacak.






Ford'un verdiği bilgilere göre Yeni Bronco;  13 Temmuz'da  saat 08: 00'de Disney ağ kanalları National Geographic, ESPN ve ABC televizyonlarından canlı yayınla tanıtılacak.





 Ford'un 4x4 / SUV tecrübesi ikinci dünyası savaşı yıllarında ortaya çıkan Ford GPW /GP ile başlıyor; Ford GP ile Willys MB (Jeep'in atası) beraber ABD ordusu için imal edilmişti.GP, 270 000 den fazla üretildi.1965 ten  sonra sivil amaçlı olarak Bronco ortaya çıkarıldı.






Ford'un Mustang, F-150, Ranger modellerinde kullandığı şanzıman Yerli Ford Transit'te.Üstelik sınıfında tek



Kaynak; www.ford.com https://media.ford.com/
https://www.amazon.com/fordbronco
www.thebronconation.com 
https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Bronco
https://corporate.ford.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..