Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Massey Ferguson MF 8S Serisi; basit, güvenilir ve teknolojik.. Yeni çağ, MF 8S ile geliyor

AGCO'nun (NYSE: AGCO) dünya çapında bir markası olan Massey Ferguson,tamamen bağlı akıllı cihazlar için yeni konfor ve verimlilik seviyeleri sunan Yeni MF 8S Serisinin lansmanını gerçekleştirdi.. Dünya çapında yedi yıl süren testlerin ve kapsamlı müşteri danışmanlığının ardından




 MF 8S Serisi, operatörlerin tam olarak istediklerini sunuyor. Üstün özellikler ile donatılmış olsa da, aynı zamanda sahiplerinin sadece ihtiyaçlarına çözüm sağlıyor.






Avrupa ve Orta Doğu Massey Ferguson Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdürü Thierry Lhotte, “2019'da Agritechnica'da ilk kez gösterilen MF NEXT vizyoner konseptimiz artık gerçek” diyor. “Geçen Kasım ayında aya inişin 50. yıldönümünü kutladık, bu imkansızı mümkün kıldı. Şimdi bu vizyonun dünyaya inişini yapma zamanı. Sadece bir traktör piyasaya sürmüyoruz, aynı zamanda markamız için yeni bir çığır açıyoruz. ”






Tamamı benzersiz “Protect-U” kabin / motor kurulumu ve radikal bir 'neo-retro' tasarımıyla öne çıkan 4 adet tamamen yeni MF 8S Serisi traktör modeli vardır. 3.05 m dingil mesafesi üzerine inşa edilmiş olan motorlar, 205 hp ile 265 hp arasında maksimum güç 


Yaz Lastiği ile Hayata Tutunun


seçenekleriyle yeni ve anlaşılır numaralandırmalar / isimlendirmeler sunuyor. Örneğin, MF 8S.265 modeli dikkate alındığında: 8, Seri anlamına gelir, S, spesifikasyon seviyesini temsil eder ve son üç basamak maksimum güçtür.

Bir traktörden daha fazlası

MF 8S Serisinin piyasaya sürülmesi, Massey Ferguson için tamamen yeni bir çağın habercisidir ve bağlantı ve akıllı tarım teknolojilerinin faydalarını ulaşabilecek bir kullanıcıya hitap ediyor.


“Landing on Earth" MF'den yeni çağ, yeni araç..


Modern, sürdürülebilir tarımın talebini karşılamak için Massey Ferguson, müşterilerin işletmelerini daha etkili bir şekilde yönetmelerine yardımcı olmak için son teknoloji ürünü makineleri kapsamlı bir dizi tam bağlantılı hizmetle birleştiriyor.





Massey Ferguson MF 8S Serisi Teknik Özellikleri

  MF 8S.205 MF 8S.225 MF 8 S.245 MF 8S.265
Motor AGCO Power - Kademe V - All-in-One teknolojisi
Motor kapasitesi                             6 silindirli, 7,4 litre
Şanzıman Yeni Dyna E-Power Çift Debriyaj veya Dyna-7 Yarı Powershift
Maks. güç @ 1.850rpm 205hp 225hp 245hp 265hp
Maks. güç EPM 225hp 245hp 265hp 285hp

1.000 ÷ 1.500rpm'de maksimum tork 900nm 1,000m 1,100Nm 1,200Nm





MF 8S Serisi - Yeni Bir Çağ Tanıtımı

Tamamen yeni bir 3.4m³ hacimli kabin. Eşsiz şekli ve dört sütunlu yapısı ile bu kabin benzersiz bir görüş açısına sahiptir. Bir sonraki seviyeyi, konforu, kontrolleri ve bağlantıyı getiriyor.






Eşsiz “Protect-U” tasarımı sayesinde gürültüyü, ısıyı, titreşimleri azaltır ve temiz ve soğuk hava akışının arkadan alınmasını ve motor hava filtresine iletilmesi ile  kabin, gürültü seviyeleri açısından pazardaki en iyilerden biri olarak konumlandırılmakta.


Yeni Land Rover Defender; 2L, 240 beygir, 4WD ve 4 seçenekle...


“MF vDisplay” dijital ve sezgisel gösterge paneli, Datatronic 5 terminali ve “Kontrol Merkezi” kol dayamalı yeni kapsamlı MultiPad kontrol kolu ile optimum kontrol ve akıllı tarım kapasitesiyle MF 8S Serisi, zemine maksimum güç sağlarken güç kayıplarını% 26 oranında azaltırken ve yakıt ekonomisini% 10'a kadar iyileştirerek tamamen yeni ve verimli şanzıman seçeneğiyle ihtiyaçlara cevap veriyor.


Massey Ferguson, Uzel'den sonra Tafe tarafından Manisa'da imal ediliyor


Yeni Dyna E-Power çift kavramalı şanzıman günümüzün mevcut teknolojilerinin faydalarını bir araya getiriyor: CVT hissi ve doğrudan mekanik olarak çalışan şanzımanın verimliliği. Alternatif olarak, yeni, süper verimli Dyna-7 Yarı Powershift artık 28 ileri ve geri hız sunuyor.
Daha fazla yağ akışı ile birleştirilen yeni bir arka aks, verimliliği ve çok yönlülüğü artırır. % 10'a kadar daha fazla çekiş gücü ve% 20 daha fazla akış ile, performansı artırmak ve maliyetleri azaltmak için daha geniş, daha verimli ekipmanların ve makinelerin kullanılmasına olanak sağlıyor.


En Yeni Başak 520 000 ile 560 000 arasında bir fiyata sahip


Kaynak; http://int.masseyferguson.com/
https://mf8s.masseyferguson.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..