Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Otokar'ın yeni aracı Cobra II MRAP

 Toplu ulaşım araçları ve  hafif kamyon imal eden Otokar, aynı zamanda savunma alanında da tekerlekli ve paletli araçlar üretiyor.En yeni araçlardan Cobra II bu kez MRAP diğer bir deyimle mayına karşı korumalı versiyonuyla sahne de..



Yüksek beka kabiliyetine sahip yeni nesil mayına karşı korumalı araç COBRA II - MRAP mürettebata balistik, mayın ve IED tehditlerine karşı üstün koruma sağlamaktadır. Bağımsız süspansiyon sistemi sayesinde COBRA II MRAP arazide üstün performans göstermektedir.



COBRA II - MRAP modüler tasarımı, yüksek taşıma kapasitesi ve geniş iç hacmi ile farklı silah sistemleri ve görev donanımları entegrasyonuna imkan vermektedir.

Otokar'ın bilinmeyen bir aracı





COBRA II - MRAP 11 kişiye kadar personel taşıma kapasitesine sahiptir. Kullanıcı gereksinimlerine uygun olarak 3 veya 5 kapılı olarak yapılandırılabilmektedir.



Turbo şarjlı motora sahip olan araçta 360, 375 ve 400 beygir olmak üzere 3 farklı motor seçeneği bulunuyor.Azami araç ağırlığı 18 ton, en fazla taşıyacağı personel sayısı ise 11.

Tank Palet'te Üretim Var mı?T155 Fırtına ve Poyraz Nerede üretiliyor?



Iveco'yu (Bir zamanların Fiat Kamyon Bölümü) Çinli FAW'mı Alacak?

Otokar;  güncel savunma araçları  olarak Akrep II, Cobra, Cobra II, Cobra II MRAP, Kaya II, Ural, ISV, Arma 6x6, Arma 8x8, paletli olarak ta Tulpar ve Tulpar S modellerine sahip.



Kent'li, Atlas'lı, Arma'lı, Tulpar'lı Otokar; 58 yaşında


Kaynak; www.otokar.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..