Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Çin Otomobilleri, İstanbul Autoshow'la atağa mı kalkıyor

Chery Türkiye'den uzun zamandır ses yoktu. Ancak internet sitesi; bugünlerde ''yenileniyoruz''  yazısıyla karşılıyor ziyaretçilerini..Mermerler, Chery'den başka DFSK markasınında Türkiye temsilcisi..Chery'i Türkiye'de temsil eden Mermerler daha önce Mazda'nın distribütörlüğünü yapmıştı.Bunun yannda önceki Autoshow fuarlarında Haima, DR, Jonway markalarını tanıtmış ancak satışını yapmamıştı.Gerçi Great Wall adındaki Çin markası da başka bir firma tarafından tanıtılmış ama satışa geçilmemişti!


 DFSK Türkiye de



 Barbaros Bulvarı'nda bulunan Mermerler satış merkezi'nde Chery'nin  Tiggo modeli ve DFSK  markasının küçük ticari araçları sergileniyor.


 


Çin'in en büyük otomotiv şirketlerinden DongFeng Motor Company (DFM); Nissan, Peugeot, Citroen, Honda, KİA, Renault ve Cummins markalarıyla ortak üretim yapan aynı zamanda  DongFeng, DFM, DFSK, Fengshen gibi  markalarıyla  otomobil ve ticari araç ihraç ederken bazı modelleri Amerika Birlekşik Devletleri,İingiltere ve İsviçre'de batı ülkelerin de  bile satılıyor.




 Yeşilkaya Şirketler Gurubu'ndan MGY Otomotiv,  DFM markasıyla küçük hafif ticari taşıt,
 Richy kamyonet ve Succe adıyla MPV araç ithal etmiş, hatta otomobil ve  Captain adıyla hafif kamyon  modellerinin getireleceği basında yer almıştı.
Bugünlerde yazılanlara göre ise DFM 'nin satışının durması ve DFSK adının Türkiye'de sıkça duyulmaya başlanmasında ki sebeb distribütörlük durumunun ihtilafıymış!


 DFSK Türkiye de


Ülkemizdeki Çin markalarının satışı  genelde düşük seviyede kalırken en azından Chery ve DFSK'nın belkide İstanbul Auto Show Fuarı'yla yükselişe geçip geçemeyeceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz.





DFSK Türkiye'nin internet sitesiyle ilgili küçük bir not;  Dfsk.org sitesinin oluşturulma tarihi 1 nisan 2013 , güncellenme ise 27 mart 2015.



Kaynak; http://dfsk.org/
https://www.facebook.com/DFSKTurkiye
https://twitter.com/dfskturkiye
http.www.chery.com.tr
http://www.dfmturkiye.com/
http://autokulis.com/cinliler-yoldan-cekiliyor.html
http://www.haber7.com/guncel/haber/1227725-3-yillik-kriz-cozuluyor-yeni-ortagi-belli-oldu
http://www.otometre.com/2013/04/mermerler-yeni-markalarini-agustosta.html
http://www.otometre.com/2009/08/made-in-china.html
http://www.otometre.com/2013/01/haima-2-haima-3-ve-haima-7.html
http://www.otometre.com/2013/01/otomobil-sektorunden-iki-farkli-marka.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..