Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Milyon Dolarlık Bentley'i Canlı Canlı Gömdü!Neden?

 Bentley ini mezara koyan bilgeDünyanın en lüks  araçlarından Bentley markalı otomobilinizi toprağa gömer misiniz?Bunu yapacak bir kişi Brezilya'da yaşıyor; Thane Chiquinho Scarpa adlı Brezilya vatandaşı ülkesinin en zengin iş adamlarından biri.Lüks otomobilini öbür dünyada kullanmak için mezara gömeceğim diyen bu işadamı medyaya duyuru yapıp bunu bir basın toplantısıyla gerçekleştirmek
istiyor.İlham kaynağı ise Mısır Firuvunları ve mezarları.
İşadamı ,mezarı malikanesinde hazırlarken aracın ve mezarın fotoğraflarını Facebook gibi sosyal medya sitelerinden paylaşıyor.

Basın toplantısı sırasında araç yavaş yavaş mezara gömülürken bir anda  basın mensuplarına dönerek , herkes araba gibi çok daha değerli şeylerini toprağa gömüyor; Kalpler,  karaciğerler, gözler..Bir çok insan organ nakli bekliyor, yaşamak için.Bu büyük bir israf.

Bentley, bu  israfın yanında bir şey değil, diyerek organlarını bağışladığını ilan ediyor. 2013 yılında gerçekleşen bu  sıradışı olay sonrasında organ bağışı % 30'dan fazla artış gösteriyor.
Dünya da organ bağışı hangi durumda olduğunu bilmiyoruz ama Türkiye de istenilen noktada olmadığı gerçek.Bir hayat kurtarmak çok önemli Üstelik dinimize görede uygun. 

Chiquinho Scarpa'nın dediği gibi organlarımızı canlı canlı toprağa gömüyoruz.
 Bentley ini mezara koyan bilge
Zaten toprak olacağız, organ bağışladığımızda adına sevap deyin yada bonus deyin iyilik deyin, her türlü kazanıyoruz!!!

Kaynak http://www.carscoops.com/2013/09/brazilian-man-plan-to-bury-his-bentley.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..