Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Tesla'dan Yeni Roadster, Yeni Semi, Yeni Pick Up, Hepsi de Elektrikli

Tesla, yeni kamyonunu tanıtırken geleceğin pick up modelini de, dünyalılara gösterdi.Adından sıkça bahsettiren, elektrikli araçlarıyla dikkat çeken Tesla'nın sahibi Elon Musk, geçtiğimiz günlerde Türkiye'yi ziyaret etmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmüştü.Tamda yerli otomobili imal edecek beş babayiğitin açıklanmasından sonra.





Tesla, firma olarak değerini katlarken bir çok sipariş almasına rağmen üretilen araç sayısı az görünüyor.Bu da ilginç bir durum! Buna rağmen yeni araç çalışmalarından vazgeçmiyor. 





Model, 3, Model S ve Model X; Amerikalı Tesla'nın portföyündeki araçlar.





Semi adlı elektrikli çekicinin lansmanın da; 0'dan 60 mile  1.9 saniyede çıkan, toplam hızı 250+  mil olan ve bir şarjda 620 mil gidebilen, 4 kişilik, 4 tekerlekten çekişli ve 10 000 Nm torka sahip Roadster modelini de açıkladı.


Elektrikli, hidrojenli çağ geliyor






Bir sürpriz daha diyerek, Mercedes Benz'in  efsanesi Ünimog tadında bir kamyonetten bahsederken aracın tasarımı da gösterildi.Hatta pick up taşıyabilen pick up olarak çok özellikli olduğu konuşuluyor..


TESLA , PETROL, ELEKTRiK, HiDROJEN







Amerika'da pick up modelleri otomobillerle başa baş satıyor.Hatta daha fazla!


Sürücüsüz otomobiller şimdilik Çin'de yasak, Tesla ise kiralayacak!






Tesla Semi, bir şarjda 800 km yol giderken, şarj süresi süresi ise 1 saat sürüyor.

Şu durumda, sırada Model Y, Semi adlı yeni kamyon, ikinci nesil Roadster ve biraz sonra Pick up var!Ancak, Tesla Pick up'ın ne zaman üretileceği sorusu şu anda cevap bulamıyor.


Tesla, istanbul, CH-R, Megane, i10, Civic ve Egea




Toyota, yine en değerli otomobil markası; Tesla, 8 numaraya yükseldi




kaynak, https://twitter.com/tesla
https://www.tesla.com

2 yorum:

  1. Aslında bu çekicilerin üstüne komple güneş paneli koyacaksın yolda giderken bile kendi kendini şarj edecek :D Bizim BMC hayırlısıyla yeni çekiciyi çıkarsında. Elektrikli versiyonunu yerli otomobilin elektrikli versiyonun getirdiği bilgi birikimi le yaparlar. İnşallah bu yerli otomobil ve yeni çekici konusunda BMC başarılı olur. Altay tankının motorunu da yapabilse BMC nin sırtı yere gelmez. Devlet daha çok desteklemeli. BMC,Temsa,DMA,Karsan mutlaka desteklenmeli.

    YanıtlaSil
  2. Tesla çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir marka. Elon Musk Tesla ile büyük başarılara imza attıyor ve atmaya da devam ediyor. Elon Musk Tesla'yla Alman devlerine resmen kök söktürüyor. Tesla dünyanın en ileri teknolojilerini kullanıyor bu konuda Alman rakiplerinin çok ilerisinde bir marka. Tesla'nın ülkemizde resmi olarak temsil edilmesi gerekiyorböyle bir markaya neden ülkemizde bir tane distribütör sahip çıkmıyor anlamış değilim

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..