Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Toyota'dan Türkiye Rekoru

Hibrit denince akla gelen marka Toyota, Türkiye'de beş bininci hibrit otomobilinin satışını gerçekleştirdi. Türkiye’deki her 100 hibrit araçtan 92’si de Toyota imzası taşıyor.Ekim ayında; 2 899 adetle en çok satılan model Corolla oldu.





Toyota, Türkiye pazarına girdiğinden bu yana tarihindeki en iyi Ekim ayı satışını geride bıraktı ve 4 bin 892 adetle rekor kırdı. Toyota, ayrıca Türkiye’deki 5 bininci hibrit aracını da yola çıkardı.


Yeni Elektrikliler Toyota, Chevrolet, Chery ve Haima'dan


Ekim ayında 2 bin 899 adedi Corolla, 660 adedi C-HR, 431 adedi Auris başta olmak üzere toplamda 4 bin 892 adet araç satışıyla Toyota, Türkiye’de bugüne kadarki en yüksek ekim ayı satışına imza attı. Ayrıca, bu yılın da en yüksek aylık satış rakamına ulaşan Toyota, Türkiye’deki her 100 hibrit araçtan 92’sini sattı ve 5 bininci hibrit aracını da yollara çıkardı.
Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO'su Ali Haydar Bozkurt, yenilenen ürün gamı ve Türkiye'de üretilen Corolla'nın yanı sıra hibrit modellerinin getirdiği pozitif etkiyle birlikte Ekim ayında tarihi bir rekora ulaştıklarını söyledi. Bozkurt, “Hibrit modellerimize gelen vergi indirimiyle beraber, Türkiye'de satışa sunduğumuz geniş hibrit ürün gamı büyük ilgi görmeye başladı. Birçok markanın henüz farkına varmaya başladığı hibrit teknolojisini, biz Türkiye'de uzun yıllardan beri anlatıyor ve müşterilerimize sunuyoruz. 5 bininci hibriti yollara çıkarmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.


Toyota; en çok satan, en güvenilir ve en araştırmacı marka mı?






Ekim ayında Türkiye’de bir başka önemli kilometre taşını daha geride bıraktıklarını belirten Bozkurt, “Türkiye'de üretilen Toyota C-HR Hybrid toplamda 2 bin 500 adede ulaşarak Toyota’nın satışlarına büyük bir katkı sağladı" ifadesini kullandı.

Ferrari Challenge Europe 458 şampiyonu Galip Atar

3 yorum:

  1. Toyota hibrid teknolojisinde lider bir markadır. Toyota 2007 yılından beri bu motorla Türkiye'de hibrit araç satıyor ve şikayet yok. Vergi konusunda astarı yüzünü geçmiyorsa yine Toyota sayesinde. Toyota dünyanın en değerli markası ülkemizde de hibrid teknolojisini iyice alıştırmış durumda. Ne kadar çok hibrid araç satılırsa hem çevreye saygı ve doğayı kirletmeyen bir teknoloji Toyota bu konuda dünyada kendini kanıtlamış bir markadır ve 20 milyondan fazla hibrid araç satmıştır

    YanıtlaSil
  2. Toyota; hibrit ve hidrojenli araçlarıyla en çevreci ve en teknolojik markalardan biri hatta en öndekisi..

    YanıtlaSil
  3. Toyota gibi dünya devi bir markanın bu kadar kötü tasarımlara sahip olmasına çok şaşırıyorum. Toyota gibi bir markaya böyle tasarımlar hiç yakışmıyor Toyota'nın tasarım konusunda kendini geliştirmesi lazım. Toyota'nın eski tasarımları çok daha güzeldi son tasarımları ise berbat ötesi. Toyota'nın sadece kendini tasarım konusunda değil malzeme kalitesinde de geliştirmesi lazım çünkü Toyota kaliteyi artık çok düşürdü. Hyundai bile bu kadar iyi tasarımlara sahipken ve kaliteyi yükseltmişken Toyota bu kadar kötü tasarımlara ve kaliteye sahip olması gerçekten çok ilginç. Hyundai bir kaç seneye kadar Toyota'yı yakalar ancak Volkswagen'i yakalaması zor hatta imkansız gibi birşey

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..