Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

AvtoVaz, Lada Araçlarında Euro-5 Çevre Normlarına Geri Döndü

1 Eylül 2023'ten itibaren JSC AVTOVAZ, Euro-5 çevre standardına uygun otomobillerin imalatına yeniden başlıyor. Uygulanan yaptırım ve kısıtlamalar nedeniyle şirket, 2022 yılında geçici olarak daha düşük bir Euro-2 standardına geçmek zorunda kalmıştı. Rusya'da LADA; teknolojisini geliştirmek için yeni kalibrasyonlar ve motor kontrol üniteleri üzerinde de çalışıyor..



Lada Granta, Euro-5 EU standardına uygun motorla donatılmış ilk LADA modeli oldu. Euro-5 eko standardı, her iki motor modifikasyonu (90 hp - 106 hp) ile tüm LADA Granta ailesine (Sedan, Liftback, Cross ve Drive Active) geri dönüyor.

Arabalar, çeşitli sıcaklık koşullarında, arazi  ve elektromanyetik uyumluluk testlerinden (vb)  başarıyla geçmişdurumda.

Yeni Lada Granta Drive Active Liftback

Euro-5 standartlarına uygun 90 hp motora sahip bir LADA Granta için önerilen perakende fiyatı 784.900 Ruble'den başlıyor (sürücü hava yastığı, ERA-GLONASS sistemi, ABS, ısıtmalı ve elektrikli aynalar, ses hazırlığı ile donatılmış KlasiK versiyonda) . Euro-5 standartlarına uygun 106 hp motora sahip LADA Granta için önerilen perakende fiyatı 925.900 Ruble'den başlıyor (2 hava yastığı, ERA-GLONASS sistemi, ABS, ısıtmalı ve elektrikli aynalar, ses sistemi ile donatılmış Comfort versiyonu..).



AVTOVAZ, temel, en yerel ve uygun fiyatlı Granta paketinin fiyatının değişmediğini ve hala 700 bin Ruble'nin altında olduğunu belirtiyor..

Yeni Lada X-cross 5 Yollara çıkıyor, D Sınıfı Sedan Yakında

Diğer taraftan, Euro-5 standardının diğer LADA modellerinde  uygulanacağı tarih daha sonra açıklanacak.

TransAnatolia; Samsun'da Başlayıp, İzmir'de Bitecek



Kaynak; www.lada.ru

1 yorum:

  1. Rusya'daki tüketiciler Astronomik fiyatlardan sikayetci, üstüne birde eski teknolojiye geris dönüs olunca Cin menseilli araclarin Rusya pazarinda popülitesi her gecen gün artiyor.Bakalim Lada ne Zaman tarihe karisacak...Tsk ederim. Metin

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..